Usporedni test 55 inčnih televizora: EURO 2024

Usporedni test 55 inčnih televizora: EURO 2024

Najbolja slika za svačiji džep

Najnoviji televizori su sve veći, svjetliji, pametniji i imaju sve više gaming opcija. OLED tehnologija i dalje suvereno vlada u segmentu televizora visoke klase, no Mini LED televizori su sve bolji i cjenovno pristupačniji. Ovogodišnji modeli su još uvijek u malom broju zastupljeni na tržištu, no trenutno su televizori iz ponude za 2023. godinu dostupni po super povoljnim cijenama, tako da predstavljaju isplativ odabir.

Prošlo je već podosta vremena od našeg posljednjeg izleta u svijet modernih televizora i pregled aktualnih modela na tržištu. U međuvremenu su proizvođači predstavljali nove modele, a postojeće tehnologije za prikaz slike dodatno su unaprijeđene. Sasvim dovoljan razlog da pogledamo što nam trenutno nudi tržište televizora, s posebnim naglaskom na tehnološki najzanimljivije modele. Dakako, ova je godina specifična, prvenstveno zbog činjenice kako nas upravo očekuju nogometna uzbuđenja na ovogodišnjem Euru, što će mnoge dodatno ponukati da pribave novi televizor.

Osim toga, moderan televizor danas je postao zaštitni znak svakog dnevnog boravka, te svojevrsni centar kućne zabave, bilo da govorimo o gledanju brojnog video sadržaja dostupnog na modernim streaming servisima ili igranju najnovijih igara na velikom ekranu.

Moderne televizore obično nazivamo i Smart TV-ima, ponajprije jer posjeduju prilično sofisticirane softverske platforme brojnih mogućnosti i imaju napredne AI mogućnosti podešavanja slike i zvuka, te, primjerice, mogućnost upravljanja glasom.

Za potrebe ovogodišnjeg usporednog testa televizora, pribavili smo osam zanimljivih modela najpoznatijih proizvođača. Nažalost, u želji da vam ovaj test prezentiramo prije samog počeka nogometnog Eura, nismo bili u mogućnosti testirati najnovije modele televizora koji će se na tržištu ove godine pojaviti nešto kasnije nego što je to uobičajeno.

S druge strane, svi testirani modeli su itekako aktualni i posebno zanimljivi u ovom trenutku, jer se većinom radi o televizorima iz 2023. godine koji se trenutno mogu pronaći po iznimno povoljnim cijenama. Pritom smo se potrudili da ovdje uključimo televizore temeljene na svim najznačajnijim tehnologijama za prikaz slike kao što su OLED, Mini LED ili QLED, kao i da podjednako budu zastupljeni televizori visoke klase, ali i mainstream modeli osjetno pristupačnije cijene.

 

Hisense-65UXKQ-6.jpg

Moderni: televizori imaju sve bolje gaming mogućnosti i omogućuju uživanje u igrama na velikom ekranu

 

(Stranica 1 od 5)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 5)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Usporedni test 55 inčnih televizora: EURO 2024

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Usporedni test 55 inčnih televizora: EURO 2024 - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.