Anker Soundcore Motion X600

Anker Soundcore Motion X600

Od sobe do sobe

Soundcore ponuda zvučnika dobila je svoju premium verziju s atraktivnim metalnim dizajnom koji ostaje lako prenosiv.


Motion X600 definitivno iskače u ponudi Ankerovih prijenosnih zvučnika zahvaljujući svom dizajnu koji se lako može uklopiti u moderne domove, a metalno kućište matiranog dizajna dolazi u tri boje od kojih smo mi isprobali zelenu verziju.

U zvučnik je ugrađeno pet zvučnika koji mu osim stereo soundstagea, omogućuju i reprodukciju prema stropu prostorije. Ovakva implementacija omogućuje vam da aktivirate Spatial Audio opciju u Soundcore aplikaciji koja modificira zvuk i daje mu „surround“ efekt koji istovremeno izoštrava vokale i generalno dobiva našu preporuku.

Aplikacija vam nudi i dosta EQ postavki da zvučnik prilagodite svojim željama, no mi svakako preporučamo paljenje BassUp efekta koji će dodatno pojačati duboke tonove, idealno kod tišeg slušanja glazbe. Minus zvučnika je na suprotnom spektru, odnosno kada ga želite „naviti“ do kraja te se počne gubiti preciznost glazbe radi maksimalnih mogućnosti implementiranih zvučnika.

Motion X600 dolazi sa snagom do 50 W te je time idealan za slušanje u kućama i stanovima, dok će za veća vanjska druženja biti adekvatan, no tada već savjetujemo nešto veće zvučnike. Dolazi s baterijom koja je na našem testiranju trajala od 10 do 12 sati, ovisno o glasnoći i opcijama koje koristite, a puni se USB-C utorom te punjenje traje oko četiri sata. Na vrhu zvučnika imamo opcije za kontrolu glazbe i efekata, a straga dodatno dobivate i AUX utor za povezivanje s izvorima pomoću žice.

Standardno se njime povezujete Bluetoothom, a podržava moderan 5.3 standard te streamanje u LDAC kodeku visoke kvalitete, ako imate streaming aplikaciju koja to omogućuje. Cijeli sustav ima oko 2,35 kg te ga je lako prenositi gdje želite, idealno za kućnu uporabu.

 

USPOREDNI TEST BLUETOOTH ZVUČNIKA: LJETO 2024.

JOŠ GLASNIJI, JOŠ JASNIJI

Ove godine okupljamo najbolje Bluetooth zvučnike na tržištu, bilo da se radi o novim modelima ili unaprijeđenim verzijama.

Više informacija

  • Model: Soundcore Motion X600
  • Proizvođač: Anker
  • Snaga: 50 W
  • Driveri: 2x visokotonac, 2x dubokotonac, 1x širokog raspona
  • Dodatno: Podrška za LDAC i SBC kodek
  • Audio ulazi: AUX
  • Načini spajanja: Bluetooth
  • Baterija: Do 12 sati rada
  • Dimenzije / masa: 310 x 171 x 81 mm, 2350 g
  • Ustupitelj i cijena: anker-shop.hr 199.90 €
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimatiPretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Anker Soundcore Motion X600

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.