Šest najboljih DVB-T2 televizora! - 2.0 out of 5 based on 1 vote

Šest najboljih DVB-T2 televizora!

Ponedjeljak, 26 Listopad 2020 12:46
Danas započinje prelazak na novi standard emitiranje zemaljskog digitalnog signala. Novi DVB-T2 standard koji za dekodiranje koristi codec HEVC zamijenit će stari dobro poznati DVB-T. Ukoliko želite i dalje pratiti zemaljski televizijski program trebat će vam odgovarajući DVB-T2 prijamnik ili televizor s DVB-T2 tunerom.

Kvantni internet hrvatskih znanstvenika s Instituta Ruđer Bošković nemoguće je špijunirati

Ponedjeljak, 26 Listopad 2020 12:36
Kvantni fizičari s Instituta Ruđer Bošković (IRB) dio su međunarodnog tima znanstvenika koji je otkrio i eksperimentalno realizirao kvantnu komunikacijsku mrežu s više korisnika koju je nemoguće špijunirati.

Na što paziti kod kupnje novog televizora

Utorak, 20 Listopad 2020 14:43
Kupnja novog televizora velika je stvar budući da je za brojna hrvatska kućanstva njegov veliki ekran i dalje glavni prozor u svijet. S obzirom da se u Hrvatskoj mijenja način odašiljanja digitalnog zemaljskog signala i ta promjena s DVB-T emitiranja na DVB-T2 kreće 27. listopada, potražnja za novim televizorima je značajno porasla.

DVB-T2 prijemnik ili novi televizor?

Četvrtak, 15 Listopad 2020 13:27
Još je malo vremena ostalo do prelaska na novi standard emitiranja zemaljskog digitalnog televizijskog signala. Dosadašnji DVB-T standard zamijenit će DVB-T2 dok će se program kodirati HEVC kodekom.

Što može AMD Threadripper sa 64 jezgre isprobali smo crunchanjem milijuna poligona 3D GOT karte Dubrovnika

Srijeda, 07 Listopad 2020 12:11
Kada se za cijenu ne pita, a performanse moraju biti apsolutno najbolje Snažni Threadripper 3990X testirali smo obuzdavajući milijune poligona na 3D modelu Dubrovnika korištenom za Game of Thrones seriju

Testirali smo web trgovine informatičkom robom, pogledajte naša iskustva

Utorak, 06 Listopad 2020 15:54
Internet kupnja putem web shopova preporučena je kupnja s obzirom na okolnosti u kojima se svijet našao. Tko je najbrži, a tko najsporiji provjerite u daljnjem tekstu.

Koji laptop do 6000 kuna odabrati

Ponedjeljak, 05 Listopad 2020 13:28
Svestrana klasa za sve namjene U proteklom razdoblju prijenosna računala postala su dosta tražena roba. Provjerili smo stoga što se trenutno može pronaći na tržištu u ultrapopularnoj mainstream kategoriji laptopa do 6000 kn! Mogu li novi prijenosnici s AMD-ovim Ryzen procesorima serije 4000 konačno prekinuti Intelovu dominaciju u svijetu prijenosnih računala i ponuditi nam posebno isplative mainstream laptope?
Kako složiti super kućni ured - 1.0 out of 5 based on 1 vote

Kako složiti super kućni ured

Ponedjeljak, 05 Listopad 2020 12:54
Što odabrati za super home office? Dva monitora, snažna konfiguracija, NAS s dva diska, Mesh uređaj za bolju kvalitetu mreže, odlična periferija i sigurno softversko rješenje osnova su naše komunikacijske sobe spremne za podulju izolaciju

HOW TO: boostanje GSM signala

Ponedjeljak, 05 Listopad 2020 09:38
Puna mobilna dostupnost tri kata pod zemljom Ako ste svoju radnu jazbinu napravili u garaži, mogli bi se suočiti s nedostatkom GSM signala. Istražili smo kako doskočiti tom problemu

Isplati li se kupiti AMD XT CPU refresh procesore

Ponedjeljak, 28 Rujan 2020 13:31
Osvježena serija procesora za entuzijaste AMD je osvježio svoju mid-range i high-end ponudu bržim verzijama postojećih procesora zadržavajući im postojeće cijene. Isplati li se sada uskočiti u AMD okruženje ili pričekati seriju 4000 procesora?
Stranica 1 od 40

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Teme - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.