Test AMD AM5 konfiguracija

Nedjelja, 30 Travanj 2023 03:26
Nabrijani ZEN 4 za beskompromisne performanse AMD je nedavno predstavio posve novu AM5 hardversku platformu i Zen 4 procesore. Testirali smo dvije AM5 gaming konfiguracije s najnovijim procesorima, uključujući perjanicu AMD-ove ponude Ryzena 97950X. Što može Zen 4? Treba li Intel biti zabrinut?

Steampunk Modding PC računala

Subota, 29 Travanj 2023 07:31
Uvijek jedinstveni Svijet kojim se okružujemo često volimo  prilagoditi sebi. Modding scena jedan je forum klik od vas bez obzira na što ste se fokusirali: auto, bicikl, motor ili pak stan, sve možete prilagoditi sebi dodajući ili mičući dijelove nakon kupnje originala. Isto vrijedi i za računala koja se mogu pretvoriti u stvarno fantastične i bizarne modele, ovisno o tome koliko ste vremena i novaca spremni uložiti.

Avast Free Antivirus

Petak, 28 Travanj 2023 09:50
Tko je pobjednik? Avast se već godinama bori s AVG-om za tron najpopularnijeg besplatnog antivirusa

Sizzy

Ponedjeljak, 10 Travanj 2023 18:19
Preglednik za web developere U postolara su najgore cipele, kaže stara narodna mudrost koja pokazuje kako majstor koji izrađuje neki proizvod najčešće koristi prilično lošu verziju tog istog proizvoda.

ScreenToGif aplikacija

Utorak, 28 Veljača 2023 23:55
Brzinsko snimanje Alat za snimanje zaslona i pretvaranje u GIF je odličan i praktičan alat za softverske testere, ali i za druge.

Usporedni test tableta

Utorak, 28 Veljača 2023 12:05
Prozor s pogledom na cijeli svijet Svatko tko voli planirati svoj život, tko želi biti produktivan i ponekad pogledati koji film, pronaći će smisao u nabavci tableta.

Što je i kako treba pripremiti dokumentaciju za softver

Ponedjeljak, 27 Veljača 2023 10:20
Dobra dokumentacija zlata vrijedi Jedna od čestih pogrešaka koju su godinama radili programeri (a neki to rade još uvijek) je to da tijekom razvoja svog softvera nisu istovremeno pripremali kvalitetnu prateću dokumentaciju. I onda su se nakon toga čudili kako prodaja softvera baš ne ide kako su zamislili, iako imaju „genijalno dobar softver“.

AMD AM5/ Ryzen 7000 tehnološki pregled

Ponedjeljak, 27 Veljača 2023 09:07
Zen 4 i AM5 za početak novog doba Dugovječnu AM4 platformu AMD će ove jeseni zamijeniti posve novom AM5 hardverskom platformom koja donosi podršku za PCIe 5.0 i DDR 5 memoriju. Usporedo s time stiže nam i najnovija generacija Ryzen procesora temeljena na Zen 4 arhitekturi koja omogućuje vrtoglavo visoke radne taktove, a svi novi procesori posjeduju i RDNA2 grafički čip.

Novogodišnje tech odluke za 2023: Najbolje od tehnologije

Četvrtak, 12 Siječanj 2023 15:01
Lista želja U novu godinu ulazimo iščekujući tehnološke inovacije na CES sajmu. Prije nego što smo vidjeli novitete tradicionalno smo obukli kostim Nostradamusa, našiljili olovke i zajedno s vodećim ljudima hrvatskih IT kompanija ispisali koje su to najbolje tech odluke, najbolja IT rješenja i koji će trendovi prevladavati u narednom razdoblju

Astrofotografija

Srijeda, 11 Siječanj 2023 11:04
Preko objektiva do zvijezda Teleskopom smo fotografirali zvijezde i zaljubili se u novi hobi.
Stranica 1 od 59

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Teme - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.