Novogodišnje tech odluke za 2023: Najbolje od tehnologije

Četvrtak, 12 Siječanj 2023 15:01
Lista želja U novu godinu ulazimo iščekujući tehnološke inovacije na CES sajmu. Prije nego što smo vidjeli novitete tradicionalno smo obukli kostim Nostradamusa, našiljili olovke i zajedno s vodećim ljudima hrvatskih IT kompanija ispisali koje su to najbolje tech odluke, najbolja IT rješenja i koji će trendovi prevladavati u narednom razdoblju

Astrofotografija

Srijeda, 11 Siječanj 2023 11:04
Preko objektiva do zvijezda Teleskopom smo fotografirali zvijezde i zaljubili se u novi hobi.

Stariji programeri - ima li mjesta za njih u modernom IT svijetu

Utorak, 10 Siječanj 2023 17:16
Programeri  veterani u novom IT svijetu Odavno je poznata činjenica da starijim glumcima ne ide baš dobro u Hollywoodu. Ako iza sebe nemaju barem jedan serijal vrlo uspješnih filmova (najbolje akcijskih) na temelju kojih mogu snimiti novi nastavak, ili ih Sylvester Stallone ne može uključiti u svoj serijal za starije zvijezde (The Expendables), nema baš puno nade za dobivanje novih uloga. Eventualno u nekom umjetnički orijentiranom naslovu. Vjerovali ili ne, pogotovo ako do sada o tome niste baš previše razmišljali, još gora situacija vlada u IT industriji. Pogotovo u programerskoj branši. Dovoljno je biti prisutan na jednom meetupu (kakvih u zadnje vrijeme ima dosta i u Zagrebu) i uvjeriti se kako je tu zbilja teško pronaći sijede dame i gospodu koji bi sebe nazivali programerima.

Tech odluke za 2023: PC Hardver

Utorak, 10 Siječanj 2023 14:40
Najbolje danas, tehnološki najnaprednije u budućnosti Odabir high end računala ne znači isključivo i odabir samo najnovijih i najskupljih komponenti. Valja odabrati tehnološki najnapredniji hardver koji vam može ponuditi ponajbolje performanse danas, ali i osigurati dugovječnost računala te podršku za sve najmodernije tehnologije u budućnosti.

Tech odluke za 2023: Atraktivni gadgeti

Utorak, 10 Siječanj 2023 11:16
Dobro opremljeni za nove pobjede Uz sve udarne kategorije, složili smo i jednu miješanu s ostalim uređajima i hardverom koji bi vas mogao zanimati u novoj godini.

Tech odluke za 2023: Printeri

Utorak, 10 Siječanj 2023 09:29
Printanje postaje sve dostupnije 2023. godine printajte sa stilom.

Picverse Photo Editor

Ponedjeljak, 09 Siječanj 2023 22:13
Novi život starih fotografija Fantastičan alat za moderniziranje starih fotografija pomoću umjetne inteligencije

Tech odluke za 2023: Pametni satovi

Ponedjeljak, 09 Siječanj 2023 15:21
Skoro pa zamjena za mobitele Pametni satovi i dalje su podijeljeni u nekoliko tabora. Dominiraju sportski modeli kod kojih je Garmin najjače ime. Druga niša su „obični“ smartwatch modeli koji imaju izgled bliži klasičnim satovima te veći fokus na zabavne aplikacije, ali i oni imaju dobre trening mogućnosti.

Tech odluke za 2023: Televizori

Ponedjeljak, 09 Siječanj 2023 15:02
Postaju li telke gaming monitori Visoka stopa osvježavanja, HDMI 2.1 sučelja i podrška za gaming tehnologije krase gotovo sve nove modele televizora.

Tech odluke za 2023: Mobiteli

Ponedjeljak, 09 Siječanj 2023 14:35
Gdje god išli, prati vas u stopu Mobiteli su vrlo atraktivno i aktivno tržište pogotovo u tehničkom smislu. Svaka godina donosi ogromne pomake koji možda nisu lako vidljivi na prvu, no u usporedbi su očiti.
Stranica 1 od 58

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Teme - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.