Vodič - Kako instalirati Windows 11 OS

Utorak, 05 Listopad 2021 15:36
Microsoft je danas predstavio punu komercijalnu verziju operativnog sustava Windows 11. Želite li vaše Windowse 10 nadograditi na Windowse 11 to ćete najlakše učiniti putem Windows 11 Installation Assistant aplikacije.

Google Firestore- Integracija s različitim razvojnim tehnologijama

Petak, 01 Listopad 2021 16:19
Preuzimanje podataka iz tablica Iako je Google Firestore prije svega namijenjen korištenju u mobilnim aplikacijama kao pouzdano i „skalabilno“ spremište podataka, to ne znači da ga nije moguće koristiti i u suradnji s drugim razvojnih tehnologijama.

Best Buy Gaming PC build

Petak, 01 Listopad 2021 11:24
Beast buy PC za gaming jesen Kao najezde skakavaca, svakih nekoliko godina ponovno zakuha kopanje raznih kriptovaluta. To automatski znači i višestruki skok cijena komponenti. Kroz zadnje tjedne cijene su počele pomalo padati, a mi smo složili najisplativiji stroj za bezbrižnu radnu, školsku i gaming jesen.

Kako poboljšati gaming performanse bez nove grafičke kartice?

Utorak, 07 Rujan 2021 10:55
AI trik za bolju grafiku Nove grafičke kartice su nedostupne i enormno skupe, a novije igre sve zahtjevnije. Postoji li mogućnost da svojoj nekoliko godina staroj kartici udahnete novi život? 

Hibridni ured - uređaji, aplikacije i kako se s hibridnim načinom rada nose hrvatske tvrtke

Utorak, 07 Rujan 2021 10:51
Posao ne smije stati Bez obzira rade li zaposlenici od kuće ili u uredu, posao se mora obavljati. Nove tendencije govore o radu dijelom od kuće i dijelom u uredu, a u našoj opsežnoj temi uz sugovornike iz poznatih hrvatskih tech tvrtki prošli smo posebno kroz cjeline poput kolaboracijskih alata, VPN rješenja, hardvera za rad od kuće i drugih te pokazali da tehnologija nije bauk nego saveznik u zahtjevnim promjenama

Najbolji kolaboracijski alati za organizaciju posla i suradnju na projektima

Utorak, 07 Rujan 2021 10:27
Organizacija bez premca Proteklih godinu i pol dana nas je naučilo brojne nove stvari oko organizacije posla. Čak i najveći zagovornici uredskog 9-5 posla naučili su da se može raditi od kuće. Veliku ulogu u tome odigrali su kvalitetni kolaboracijski alati kojeg tehnološke kompanije već dugo koriste.

Test Top 10 kućnih WiFi nadzornih kamera

Petak, 03 Rujan 2021 10:48
Nadzorne video kamere sve su popularnije i cjenovno pristupačnije. Proizvođači govore o jednostavnoj i brzoj instalaciji i bežičnoj povezivosti s drugim pametnim uređajima. Testirali smo kategoriju tzv. “kućnih” nadzornih kamera i provjerili nude li one reklamirano te mogu li nam omogućiti jeftin i funkcionalan 24/7 h videonadzor.
AI centar Lipik priprema polaznike za konkretnu primjenu umjetne inteligencije - 5.0 out of 5 based on 1 vote

AI centar Lipik priprema polaznike za konkretnu primjenu umjetne inteligencije

Utorak, 31 Kolovoz 2021 10:37
Pričajući s polaznicima prve generacije u Edukacijskom centru za umjetnu inteligenciju u Lipiku čuli smo odlične ideje. Osim zainteresiranih polaznika koji dobivaju i novčanu potporu od HZZO-a, proučili smo i ambiciozne planove voditelja AI centra

Google Firestore je djelotvorna pomoć kod razvoja mobilnih i web aplikacija

Utorak, 31 Kolovoz 2021 09:51
Jedna od stvari koju mora sadržavati praktično svako ozbiljnije IT rješenje je nekakav oblik spremanja podataka. Bez obzira na to je li riječ o trivijalnom čuvanju najboljih rezultata upravo odigrane igre, ili složenom sustavu gdje se bilježe najrazličitiji podaci o ljudima, proizvodima i ostalim objektima.

Palac gore za kupnju- Koji zakrivljeni gaming monitor kupiti?

Ponedjeljak, 30 Kolovoz 2021 14:10
Zakrivljeni gaming monitori sve su popularniji i cjenovno pristupačniji, pa smo u našem specijalu Palac gore za kupnju probrali pet atraktivnih modela s našeg tržišta.
Stranica 1 od 49

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Teme - VidiLAB - QR Code FriendlyCopyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.