Usporedni test laptopa do 500 eura

Četvrtak, 12 Listopad 2023 13:47
Vatreni za 500 eura Nakon nekog vremena odlučili smo se na novi test entry-level laptopa koji sada dolaze s potpuno novim tehnologijama i performansama, no sadrže i nekoliko vječnih tehnologija kojih se nisu uspjeli osloboditi

Usporedni test entry-level in-ear BT slušalica

Ponedjeljak, 09 Listopad 2023 14:29
Mjuza na budžetu Dok se brendovi danas natječu koji gadget mogu skuplje prodati, mi smo odlučili testirati slušalice pristupačnije kategorije

Usporedni test ANC slušalica

Nedjelja, 01 Listopad 2023 09:54
Maksimalna kvaliteta zvuka, minimalna okolna buka Konačno smo iskusili istinsku tišinu u velikom usporednom testu najboljih Active Noise Cancellation (ANC) slušalica na tržištu.

Usporedni test e-čitača

Četvrtak, 28 Rujan 2023 15:04
Knjižnica na dlanu Testirali smo nekoliko modela Kindle e-čitača koji su postali istoznačni s tim pojmom, ali i par modela njihovih ljutih konkurenata. S ovako raznovrsnom ponudom, sigurni smo da ćete pronaći jedan baš za sebe.
Usporedni test jeftinijih NVMe SSD-ova - 1.0 out of 5 based on 2 votes

Usporedni test jeftinijih NVMe SSD-ova

Ponedjeljak, 14 Kolovoz 2023 10:17
Brzi i jeftini gigabajti Brzi NVMe diskovi nikada nisu bili jeftiniji. Međutim, isplati li ih se kupiti i postoji li velika razlika između pojedinih modela? Testirali smo sedam jeftinijih NVMe diskova sa cijenom dobrano nižom od 100 eura kako bismo doznali koji od njih omogućuje ponajbolji omjer cijene i performansi

Gaming računala za 1000 eura

Petak, 28 Srpanj 2023 10:22
Veliki povratak isplativog gaming računala

AMD 3D V-Cache procesori

Petak, 28 Srpanj 2023 09:12
Gaming na turbo pogon

Usporedni test tableta

Utorak, 28 Veljača 2023 12:05
Prozor s pogledom na cijeli svijet Svatko tko voli planirati svoj život, tko želi biti produktivan i ponekad pogledati koji film, pronaći će smisao u nabavci tableta.

Usporedni test gaming televizora

Četvrtak, 01 Prosinac 2022 09:36
Telke za plejke Moderni televizori nude sve naprednije gaming mogućnosti. Koji je najbolji TV za igranje na Plejki ili PC-u? Isprobali smo nekoliko najnovijih modela televizora različitih tehnologija kako bismo doznali što možete očekivati po pitanju gaming performansi.

Usporedni test televizora VELIKOG FORMATA

Utorak, 29 Studeni 2022 13:14
Veliki ekrani za nogometna uzbuđenja Blagdani i Svjetsko nogometno prvenstveno su pred vratima. Pravo vrijeme za kupnju novog televizora. Testirali smo stoga najpopularnije OLED televizore s tržišta koji su tradicionalno ponajbolji za prikaz sportskog sadržaja kako bismo doznali koji je najbolji za užitak u nogometnim uzbuđenjima. Uz to donosimo i test nekoliko jeftinijih atraktivnih QLED modela koji predstavljaju „best buy“ alternativu televizorima visoke klase.
Stranica 1 od 12

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Usporedni test - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.