Usporedni test tableta

Utorak, 28 Veljača 2023 12:05
Prozor s pogledom na cijeli svijet Svatko tko voli planirati svoj život, tko želi biti produktivan i ponekad pogledati koji film, pronaći će smisao u nabavci tableta.

Usporedni test gaming televizora

Četvrtak, 01 Prosinac 2022 09:36
Telke za plejke Moderni televizori nude sve naprednije gaming mogućnosti. Koji je najbolji TV za igranje na Plejki ili PC-u? Isprobali smo nekoliko najnovijih modela televizora različitih tehnologija kako bismo doznali što možete očekivati po pitanju gaming performansi.

Usporedni test televizora VELIKOG FORMATA

Utorak, 29 Studeni 2022 13:14
Veliki ekrani za nogometna uzbuđenja Blagdani i Svjetsko nogometno prvenstveno su pred vratima. Pravo vrijeme za kupnju novog televizora. Testirali smo stoga najpopularnije OLED televizore s tržišta koji su tradicionalno ponajbolji za prikaz sportskog sadržaja kako bismo doznali koji je najbolji za užitak u nogometnim uzbuđenjima. Uz to donosimo i test nekoliko jeftinijih atraktivnih QLED modela koji predstavljaju „best buy“ alternativu televizorima visoke klase.
Usporedni test mehaničkih tipkovnica - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Usporedni test mehaničkih tipkovnica

Nedjelja, 20 Studeni 2022 17:34
Suputnik za duge staze Iako je odabir dobre mehaničke tipkovnice težak s obzirom na ogromnu ponudu, imajte na umu kako će vam moći služiti i desetljeće uz malo održavanja.

Usporedni test gaming laptopa

Srijeda, 31 Kolovoz 2022 16:18
Nova generacija mobilnog gaminga Što nam trenutno sredinom 2022. godine nude gaming laptopi? Testirali smo devet novijih gaming laptopa najpoznatijih proizvođača, uključujući najnovije modele s trenutno najbržim procesorima. Gaming performanse međutim i dalje prvenstveno ovise o brzini ugrađene grafičke kartice.

Zbogom gorivo, struja je zakon

Petak, 26 Kolovoz 2022 13:24
E-MOBILITY Dolazimo do velike prekretnice u mobilnosti. Europska komisija je najavila niz prijedloga legislativa koji bi do 2050. trebali učiniti Europu klimatski neutralnim kontinentom.
Usporedni test E- Bicikli - 4.5 out of 5 based on 2 votes

Usporedni test E- Bicikli

Petak, 26 Kolovoz 2022 13:04
Malo dodatnog vjetra u leđima Električni bicikli pokazali su se iznimno zanimljivim, što transportnim sredstvom, što sredstvom za rekreaciju, jer omogućuju veći domet i zabavniju vožnju čak i ako niste u top kondiciji.

Usporedni test električnih romobila

Petak, 26 Kolovoz 2022 09:45
E - romobili Najjači igrači u industriji električnih romobila odlučili su nam dati neke od svojih najprodavanijih primjeraka na test. Od entry-level električnih romobila do možda najjače zvijeri na tržištu, isprobali smo šest različitih modela i nasreću ostali živi i zdravi da vam probamo dočarati kakav je doživljaj voziti prijevozno sredstvo prema kojemu je većina skeptična.

Geforce 3080 Ti VS. AMD RX 6900 XT

Petak, 12 Kolovoz 2022 11:24
AMD vs. Nvidia Konačno smo bili u prilici testirati AMD-ov flagship GPU, RX 6900 XT, te ga usporediti s Nvidijinim, grafičkom karticom RTX 3080 Ti, kako bismo otkrili koji je bolji.

Test servisa za printere

Utorak, 09 Kolovoz 2022 20:23
S vremena na vrijeme pokvari se poneki komad hardvera kojeg želimo popraviti jer ne želimo ulagati u novi komad plastike na svom stolu. U tom slučaju, ako sami ne znamo ili ne želimo prčkati po tom pokvarenom hardveru, servisi su jedino pravo mjesto koje može „uskrsnuti“ naše elektroničke ljubimce. Provjerili smo kakvi su i što nude.
Stranica 1 od 11

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Usporedni test - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.