Vodič - Kako instalirati Windows 11 OS

Utorak, 05 Listopad 2021 15:36
Microsoft je danas predstavio punu komercijalnu verziju operativnog sustava Windows 11. Želite li vaše Windowse 10 nadograditi na Windowse 11 to ćete najlakše učiniti putem Windows 11 Installation Assistant aplikacije.

Google Firestore- Integracija s različitim razvojnim tehnologijama

Petak, 01 Listopad 2021 16:19
Preuzimanje podataka iz tablica Iako je Google Firestore prije svega namijenjen korištenju u mobilnim aplikacijama kao pouzdano i „skalabilno“ spremište podataka, to ne znači da ga nije moguće koristiti i u suradnji s drugim razvojnih tehnologijama.

Najbolji kolaboracijski alati za organizaciju posla i suradnju na projektima

Utorak, 07 Rujan 2021 10:27
Organizacija bez premca Proteklih godinu i pol dana nas je naučilo brojne nove stvari oko organizacije posla. Čak i najveći zagovornici uredskog 9-5 posla naučili su da se može raditi od kuće. Veliku ulogu u tome odigrali su kvalitetni kolaboracijski alati kojeg tehnološke kompanije već dugo koriste.

Google Firestore je djelotvorna pomoć kod razvoja mobilnih i web aplikacija

Utorak, 31 Kolovoz 2021 09:51
Jedna od stvari koju mora sadržavati praktično svako ozbiljnije IT rješenje je nekakav oblik spremanja podataka. Bez obzira na to je li riječ o trivijalnom čuvanju najboljih rezultata upravo odigrane igre, ili složenom sustavu gdje se bilježe najrazličitiji podaci o ljudima, proizvodima i ostalim objektima.
Google Flutter 2 - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Google Flutter 2

Četvrtak, 10 Lipanj 2021 14:44
Podrška za sve veći broj platformi Nekoliko godina nakon što je Flutter doživio svoje prvo predstavljanje na Googleovoj razvojnoj konferenciji 2017. godine (prva službena verzija, 1.0, predstavljena je početkom prosinca 2018 godine), od 3. ožujka 2021. godine programerima je službeno postala dostupna i verzija 2.

Linux na Marsu- Kako pisati softver za svemirske misije?

Utorak, 11 Svi 2021 09:16
Što koristi NASA za interplanetarni softver? Datum 19.2.2021. godinama ćemo pamtiti po dvije informacije koje su tog dana eksplodirale u medijima. Prva se odnosila na odlazak Balaševića (po nekima najpopularnijeg kantautora ove regije) u neku drugu dimenziju, a druga na spuštanje novog NASA-inog tehnološkog čuda, rovera Perseverance, na Mars.
INFOGRAFIKA: Koje sve osobne informacije dajete tech gigantima - 5.0 out of 5 based on 1 vote

INFOGRAFIKA: Koje sve osobne informacije dajete tech gigantima

Petak, 07 Svi 2021 09:11
Što sve internetske tvrtke znaju o vama Ako ste jedan koji se boji cjepiva protiv COVID pandemije zbog straha od čipiranja i mogućnosti da će vas moći pratiti, bez brige sami već dajete toliko informacija da je takva investicija Velikog Brata nepotrebna.
Kako biti anoniman i siguran na Internetu? - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Kako biti anoniman i siguran na Internetu?

Petak, 07 Svi 2021 04:27
Prošle godine prisilno se promijenio način poslovanja i rad od kuće postao je novi način za mnoge. Preko noći kompanije su bez plana sigurnosti poslali svoje zaposlenike kući. Istražili smo koji su to sigurnosni izazovi i kako na njih odgovoriti te kako donekle zadržati anonimnost na internetu
Sigurnost internetskih preglednika - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Sigurnost internetskih preglednika

Četvrtak, 29 Travanj 2021 16:15
Koliko je porozna vaša daska za surfanje Kako se s postavkama privatnosti, sigurnosti surfanja i upravljanjem lozinki nose moderni internetski browseri?
Kolačići: Kome sve šaljete podatke pristankom na privole na web stranicama - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Kolačići: Kome sve šaljete podatke pristankom na privole na web stranicama

Četvrtak, 29 Travanj 2021 15:38
Podatke šaljete na više od 700 tvrtki u svijetu Znate li da kada bez čitanja samo prihvatite korištenje i spremanje vaših podataka i kolačiće, oni odlaze na više od 700 kompanija diljem svijeta od kojih su neke smještene u Kini, Indiji i drugim zemljama izvan Europske Unije?
Stranica 1 od 6

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Softverska tema - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.