Feelsgood investira 600 000 eura u VIDI-TO

Četvrtak, 09 Veljača 2023 12:15
Prvi hrvatski fond rizičnog kapitala s društvenim učinkom, sklopio je ugovor o ulaganju u tvrtku VIDI-TO koja razvija sustave za inteligentno obrazovanje.

Televizor koji će vas ostaviti bez daha

Četvrtak, 02 Veljača 2023 15:07
Hisense TV za svačiji ukus Hisense je stručnjak kada su u pitanju televizori. Posljednja TV linija opremljena je najsuvremenijim tehnologijama koja će zasigurno zadovoljiti sve potrebe i želje današnjih zahtjevnih korisnika. Hisense naporno radi u smjeru nastavka revolucionarnih inovacija i razvojnih rješenja, s ciljem pružanja najboljeg iskustva gledanja televizije.
CEO tech predictions 2023: Što predviđaju hrvatski tech lideri - 5.0 out of 5 based on 1 vote

CEO tech predictions 2023: Što predviđaju hrvatski tech lideri

Srijeda, 01 Veljača 2023 15:29
Onaj tko je na vrhu neke tvrtke zapravo je na vrhu svoje veeelike planine koju zove tvrtkom. Pitanje je samo koliko je ta planina visoka jer toliko će njen direktor, predvodnik i lider moći daleko vidjeti što je pred njim. Planina su svi njegovi ljudi, imovina, problemi, prilike, kupci i znanje koje je ugradio u svoju tvrtku. Što je uspjeh veći i ta imaginarna planina je veća.

Pregled naprednih IT rješenja: Softver i IT infrastruktura za 2023. godinu

Srijeda, 01 Veljača 2023 10:28
Najmoderniji podatkovni centri kao oslonci IT infrastrukture, usluge u oblaku te napredna rješenja i trendovi nastavit će mijenjati način rada kompanija, koje će se sve više morati okretati digitalizaciji.

Pregled naprednih IT rješenja: KONČAR - Digital: PROZA Station

Srijeda, 01 Veljača 2023 10:25
PROZA Station temelji se na softverskoj platformi PROZA HAT. Otvorenost i modularnost najvažnije su karakteristike in-house razvijene platforme koja omogućuje brži razvoj novih digitalnih rješenja.

Pregled naprednih IT rješenja: A1 Hrvatska ima najmoderniji i najsigurniji data centar

Srijeda, 01 Veljača 2023 10:05
Kako poslovnim korisnicima pomoći u izazovima sigurnosti i digitalizacije otkrili smo u razgovoru s novim glavnim direktorom za poslovne korisnike u A1 Hrvatska, Danielom Šimićem.

Pregled naprednih IT rješenja: DataBox sigurnosna Cloud rješenja

Srijeda, 01 Veljača 2023 09:59
Individualni pristup i naglasak na poslovne korisnike uz stvarnu 0/24 podršku prednosti su DataBox Cloud usluga poput Cloud Backup i Disaster Recovery.

Pregled naprednih IT rješenja: HT demonstrirao Metaverzum

Srijeda, 01 Veljača 2023 09:50
Hrvatski Telekom organizirao je prvi Metaverzum događaj u Hrvatskoj i pokazao kako se njegova infrastruktura nosi s ogromnim zahtjevima virtualnog svijeta.
Nova generacija Dell PowerEdge servera donosi napredne performanse i energetski učinkovit dizajn - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Nova generacija Dell PowerEdge servera donosi napredne performanse i energetski učinkovit dizajn

Srijeda, 25 Siječanj 2023 15:30
Tvrtka Dell Technologies predstavila je najnovija proširenja Dell PowerEdge serverskog portfelja koji uključuje 2.9x bolji AI inferencing, kao i poboljšanja u Dell Smart Flow dizajnu te Dell Power Manager softver za energetsku učinkovitost, dok Dell Secured Component verifikacija pomaže u osiguravanju distribucijskih lanaca kriptografskom provjerom.

FOI obilježio 60 godina od osnutka

Ponedjeljak, 16 Siječanj 2023 11:19
Fakultet organizacije i informatike obilježio je svoju veliku 60. godišnjicu postojanja, ali ujedno i 48. godišnjicu od osnivanja
Stranica 1 od 20

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Ostalo - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.