Najbolji Tech pokloni za Valentinovo

Utorak, 09 Veljača 2021 09:06
Izbor velik kao srce Razloga za darivanje vaših najdražih nikada nema dovoljno te vam se sada pruža savršena prilika da voljenoj osobi kupite nešto što će moći koristiti.

Palac gore za kupnju: Razne Smart Home ideje za Valentinovo

Četvrtak, 04 Veljača 2021 12:00
Ostalo Donosimo vam još vrlo zanimljivih uređaja koji bi svakako mogli zainteresirati svojim mogućnostima po kući te donijeti malo "smart" funkcija u vaš dom.

Palac gore za kupnju: Velik izbor najboljih pametnih satova za Valentinovo

Četvrtak, 04 Veljača 2021 11:18
Pametni satovi Pametni satovi više se ne mogu smatrati nekakvim novim krikom tehnologije te svi više-manje znamo što možemo od njih očekivati. Ponuda satova je dovoljno bogata da si svatko može izabrati neki koji će mu se dopasti kako izgledom tako i mogućnostima.

Palac gore za kupnju: Najbolja ponuda mobitela za poklon na Valentinovo

Četvrtak, 04 Veljača 2021 10:02
Poklonite idealnog suputnika za Valentinovo Mobiteli se u starter kategoriji i te kako natječu za svakog korisnika te istovremeno nude vrhunske performanse koje će se svakako osjetiti ako s njime mijenjate model star više godina.

Palac gore za kupnju: Gaming i Audio slušalice za Valentinovo

Srijeda, 03 Veljača 2021 14:54
Over-ear slušalice Ponekad jednostavno trebate malo vremena za sebe bilo da je riječ o glazbi, multimediji ili igri. Dobre slušalice svakoga će impresionirati jer je razlika u kvaliteti i te kako primjetna. Naravno, za Valentinovo imate i širok izbor boja te će jedna sigurno biti idealna.

Palac gore za kupnju: Vrhunski miševi za upgrade periferije na Valentinovo

Srijeda, 03 Veljača 2021 14:25
Miševi koje svakako pogledajte kao poklon Šansa je velika da kada netko kupuje novi PC ili laptop, periferija nije na prvom mjestu kada pričamo o kvaliteti. Solidan upgrade, ovisno o osobi kojoj poklanjate, možete naći u našem odabiru najboljih 5 miševa.

Palac gore za kupnju: Odlične In-ear slušalice kao poklon na Valentinovo

Utorak, 02 Veljača 2021 11:02
Najbolje In-ear slušalice za Valentinovo  Razvoj in-ear slušalica eksplodirao je jednom kada su se razvili TWS (True Wireless) sustavi koji se ne povezuju žicama, već se samo izvade iz kutije i traju preko 6 sati kod nekih modela. Ponuda nije rezervirana za premium segment, te se solidni modeli mogu naći i po veoma prihvatljivoj cijeni.

Palac gore za kupnju: Najbolji gadgeti za poklon na Valentinovo

Utorak, 02 Veljača 2021 10:40
Najbolji Gadgeti ovog Valentinova U nadi da će se prije ili kasnije opustiti mjere, svojoj voljenoj osobi svakako poklonite nešto prijenosno jer tko zna, možda ćete ovog ljeta moći i do mora. Zato smo pod Gadgete složili atraktivne uređaje koji se lagano mogu poniljeti sa sobom, a nude izvor višesatne zabave, bilo da je riječ o glazbi ili multimediji. 
Top hardver za početak 2021. godine - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Top hardver za početak 2021. godine

Ponedjeljak, 01 Veljača 2021 09:18
Time-proof tehnologija Prvi kvartal 2021. godinu možda će vam biti znatno ugodniji ako donesete odluke o kupnji hardvera i gadgeta koji ulaze u trendove i koji će izdržati promjene koje se u tehnološkom svijetu odvijaju svjetlosnom brzinom.

Božićni palac gore za kupnju: Top 5 monitora

Četvrtak, 03 Prosinac 2020 15:07
Koji monitor kupiti? Monitori su ključan dio računala, bilo da se radi o stolnom PC-ju ili želite proširiti radnu površinu laptopa. Odabrali smo pet atraktivnih modela koje se isplati potražiti u predblagdanskoj kupnji. 
Stranica 1 od 12

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Palac gore za kupnju - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.