Božićni palac gore za kupnju: Top 5 monitora

Četvrtak, 03 Prosinac 2020 15:07
Koji monitor kupiti? Monitori su ključan dio računala, bilo da se radi o stolnom PC-ju ili želite proširiti radnu površinu laptopa. Odabrali smo pet atraktivnih modela koje se isplati potražiti u predblagdanskoj kupnji. 

Božićni palac gore za kupnju - Gadgeti za predblagdansku kupnju

Četvrtak, 03 Prosinac 2020 14:45
Jeftiniji ili skuplji Gadget, pitanje je sad'? Maleni znakovi pažnje u obliku gadgeta ovisit će o osobi kojoj ih poklanjate, no naravno, riječ je o ogromnoj kategoriji koju smo već praktički raščlanili drugim temama. No nađe se velik broj drugih stvari od kojih smo ovdje složili listu stvari koje su nam zapele za oko te bi ih voljeli vidjeti pod borom.

Božićni palac gore za kupnju- Koji bluetooth prijenosni zvučnik odabrati?

Četvrtak, 03 Prosinac 2020 14:17
Top 5 bluetooth zvučnika Dok su slušalice super ako glazbu slušate sami, jednom kada dođete doma ili odete negdje s ekipom, najbolje je opustiti se i ispuniti prostor glazbom na vrhunskim zvučnicima koji se, naravno, bežično spajaju na mobitel.

Božićni Palac gore za kupnju- Koji laptop kupiti

Srijeda, 02 Prosinac 2020 08:55
Pet najboljih prijenosnih računala za božićnu kupnju U našim specijalima posvećenim odabiru najboljih uređaja nastojimo modele svrstati u kategorije po cjenovnom razredu ili nekom drugom kriteriju. U ovoj turbulentnoj godini, odlučili smo se za Božićni predmet želja kod prijenosnih računala otpustiti kočnice i napraviti veseli miks ponajboljih uređaja u svim cjenovnim kategorijama i namjenama laptopa.
Božićni palac gore za kupnju - Koji flagship mobitel kupiti? - 1.0 out of 5 based on 1 vote

Božićni palac gore za kupnju - Koji flagship mobitel kupiti?

Srijeda, 02 Prosinac 2020 08:29
Koji mobitel odabrati? Prosječni korisnik pametne mobitele plaća sve manje, koristi sve duže i mijenja sve rjeđe, no iznadprosječni korisnik nikad nije zadovoljan.

Božićni palac gore za kupnju - Koji jeftini mobitel odabrati?

Srijeda, 02 Prosinac 2020 08:29
Koji mobitel odabrati, a da ne košta 'ko suho zlato? Već u rangu od oko 1.600 kuna možete kupiti pametni mobitel zadovoljavajućih specifikacija: s ekranom ne manjim od 6.5 inča, Android 10 operativnim sustavom, ne manje od 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije, baterijom kapaciteta od 4,000 mAh-a ili više te USB-C utorom. Ovo su naših top 5 modela u nižoj cjenovnoj kategoriji koji zadovoljavaju navedene karakteristike.

Božićni palac gore za kupnju - Oprema i periferija za gaming i predblagdansku kupnju

Srijeda, 02 Prosinac 2020 08:29
Koji kontroler odabrati? Ako imate strastvenog gamera u životu, opcije poklona svakako su velike s obzirom na brojne dodatke koje proizvođači nude. Lagano je i otići poprilično visoko u cijeni pa nije loša ideja “učipiti se” s ostatkom ekipe za nešto pouzdanije poklone, ako ste naravno u mogućnosti.

Božićni palac gore za kupnju - ostale poželjne sitnice za predblagdansku kupnju

Utorak, 01 Prosinac 2020 13:26
Poneki uređaj ili dodatak koji nismo mogli smjestiti u drugew kategorije, no ipak su nas se dojmili pa ih svakako spominjemo ovdje. 

Božićni palac gore za kupnju - Pet najboljih slušalica za predblagdansku kupnju

Utorak, 01 Prosinac 2020 11:34
Koje slušalice odabrati? Vjerojatno jedan od boljih poklona, slušalice su univerzalno voljene, bilo za slušanje glazbe, gaming, rekreaciju ili pak skraćivanje svakodnevnog putovanja. 

Božićni palac gore za kupnju- Pet najboljih televizora za predblagdansku kupnju

Utorak, 01 Prosinac 2020 09:29
Koji veliki televizor kupiti? Turbulentna godina u kojoj je izostalo nogometno prvenstvo, a na jesen stigla zamjena zemaljskog digitalnog signala u DVB-T2 i HEVC kodek u zadnjem je kvartalu donijela pravu pomamu za televizorima.
Stranica 1 od 11

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Palac gore za kupnju - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.