Palac gore za kupnju: Pet mobitela do 2222 kuna

Četvrtak, 16 Srpanj 2020 09:33
Koji pametni telefon odabrati? Pametni telefoni u ovom cjenovnom rangu dolaze s impresivnim hardverskim karakteristikama i bilo je teško izdvojiti samo pet kvalitetnih modela.

Palac gore za kupnju: Koje slušalice odabrati?

Srijeda, 15 Srpanj 2020 11:02
Slušalice su idealan gadget, bilo da se radi o gaming modelima za višesatno Battle Royal igranje ili bluetooth audio slušalicama za besprijekoran zvuk u pokretu.

Palac gore za kupnju: Najbolji tableti do 2222 kuna

Petak, 03 Srpanj 2020 14:15
I dok cijeli svijet muku muči s pandemijom korona virusa, tableti su jedna od kategorija proizvoda koja zbog ostani doma i radi i uči politike doživljava pravu renesansu nakon par godina zaborava. U našem vodiču za kupnju Palac gore odabrali smo pet atraktivnih modela u cjenovnom razredu do 2222 kuna s kojima možete obavljati većinu zadataka.
10 najboljih gadeta za last-minute poklon ovog Valentinova - 5.0 out of 5 based on 1 vote

10 najboljih gadeta za last-minute poklon ovog Valentinova

Petak, 14 Veljača 2020 08:01
Iako možemo bez problema reći da je bilo koje vrijeme pravo vrijeme za pokloniti neki gadget svojim voljenima, dobro je imati i fiksni podsjetnik da je potrebno osvježiti neki od gadgeta na koji ste vi ili vađi voljeni ciljali.

Božićni palac gore za kupnju: Pametni satovi

Nedjelja, 15 Prosinac 2019 11:09
Najbolji pametni satovi za poklon ove sezone Sat danas nije puki alat za provjeravanje vremena, već odraz osobnog stila i ukusa. To vrijedi i za pametne satove, koliko god se njihovi proizvođači fokusirali na “napredne tehnologije i mogućnosti.”

Božićni palac gore za kupnju: Fotoaparati

Petak, 13 Prosinac 2019 10:20
Koji fotoaparat izabrati kako biste ovjekovječili ovaj Božić? Nije lako odabrati fotoaparat “po mjeri”, pogotovo kada imate toliko opcija za odabir. Kompaktan fotoaparat izabrat će oni koji žele stalno sa sobom nositi fotoaparat kako bi uhvatili “trenutak za pamćenje", a ne žele koristiti mobitel jer ne može pružiti onu kvalitetu koju očekuju.

Božićni palac gore za kupnju: Gadgeti za automobile

Petak, 13 Prosinac 2019 09:53
Koji bi najbolji poklon bio za limenog ljubimca? Na tržištu se mogu pronaći brojni gadgeti za automobile među kojima i onaj vezan za sigurnost koji će vašem automobilu pružiti pametne značajke uz čiju pomoć ćete se za volanom osjećati znatno ugodnije, a u nekim slučajevima i sigurnije.

Božićni palac gore za kupnju: Mid-range mobiteli

Četvrtak, 12 Prosinac 2019 13:31
Koje smartphone je najbolje odabrati za poklon ovog Božića? Što bi trebala predstavljati mid-range kategorija u odnosu na budget, pod pretpostavkom da ne gledamo samo omjer uloženog i dobivenog do određene cjenovne granice?

Božićni palac gore za kupnju: Najbolji laptopi do 6000 kuna

Četvrtak, 12 Prosinac 2019 09:36
Božićni palac gore za kupnju laptopi do 6000 kuna Granica od 6000 kuna zanimljiva nam je jer se u ovom cjenovnom rangu već mogu naći prijenosna računala spremna za pravi gaming, kao i ultrabookovi koji su karakteristikama vrlo blizu high-enda te i hardverski, dizajnom i upotrijebljenim materijalom vrlo kvalitetni laptopi.

Božićni palac gore za kupnju: Printeri

Srijeda, 11 Prosinac 2019 15:20
Koji printer odabrati za kupnju ovog Božića? Pri odabiru printera obratite pozornost na nekoliko stvari. Ako ne printate stalno, odaberite laserski printer jer će se inkyet-u osušiti boja pri dužem stajanju.
Stranica 1 od 9

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Palac gore za kupnju - VidiLAB - QR Code Friendly
Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.