Šest najboljih DVB-T2 televizora! - 2.0 out of 5 based on 1 vote

Šest najboljih DVB-T2 televizora!

Ponedjeljak, 26 Listopad 2020 12:46
Danas započinje prelazak na novi standard emitiranje zemaljskog digitalnog signala. Novi DVB-T2 standard koji za dekodiranje koristi codec HEVC zamijenit će stari dobro poznati DVB-T. Ukoliko želite i dalje pratiti zemaljski televizijski program trebat će vam odgovarajući DVB-T2 prijamnik ili televizor s DVB-T2 tunerom.

Na što paziti kod kupnje novog televizora

Utorak, 20 Listopad 2020 14:43
Kupnja novog televizora velika je stvar budući da je za brojna hrvatska kućanstva njegov veliki ekran i dalje glavni prozor u svijet. S obzirom da se u Hrvatskoj mijenja način odašiljanja digitalnog zemaljskog signala i ta promjena s DVB-T emitiranja na DVB-T2 kreće 27. listopada, potražnja za novim televizorima je značajno porasla.

DVB-T2 prijemnik ili novi televizor?

Četvrtak, 15 Listopad 2020 13:27
Još je malo vremena ostalo do prelaska na novi standard emitiranja zemaljskog digitalnog televizijskog signala. Dosadašnji DVB-T standard zamijenit će DVB-T2 dok će se program kodirati HEVC kodekom.

Što može AMD Threadripper sa 64 jezgre isprobali smo crunchanjem milijuna poligona 3D GOT karte Dubrovnika

Srijeda, 07 Listopad 2020 12:11
Kada se za cijenu ne pita, a performanse moraju biti apsolutno najbolje Snažni Threadripper 3990X testirali smo obuzdavajući milijune poligona na 3D modelu Dubrovnika korištenom za Game of Thrones seriju
Kako složiti super kućni ured - 1.0 out of 5 based on 1 vote

Kako složiti super kućni ured

Ponedjeljak, 05 Listopad 2020 12:54
Što odabrati za super home office? Dva monitora, snažna konfiguracija, NAS s dva diska, Mesh uređaj za bolju kvalitetu mreže, odlična periferija i sigurno softversko rješenje osnova su naše komunikacijske sobe spremne za podulju izolaciju

HOW TO: boostanje GSM signala

Ponedjeljak, 05 Listopad 2020 09:38
Puna mobilna dostupnost tri kata pod zemljom Ako ste svoju radnu jazbinu napravili u garaži, mogli bi se suočiti s nedostatkom GSM signala. Istražili smo kako doskočiti tom problemu

Isplati li se kupiti AMD XT CPU refresh procesore

Ponedjeljak, 28 Rujan 2020 13:31
Osvježena serija procesora za entuzijaste AMD je osvježio svoju mid-range i high-end ponudu bržim verzijama postojećih procesora zadržavajući im postojeće cijene. Isplati li se sada uskočiti u AMD okruženje ili pričekati seriju 4000 procesora?

AMD je napao budžet segment impresivnim performansama

Petak, 25 Rujan 2020 14:16
Novi AMD sustavi Izlaskom Intelove desete generacije procesora, AMD se odjednom odlučio izbaciti cjenovno prihvatljiviji B550 čipset, zajedno sa novim procesorima

Što donosi Intelova 10. generacija procesora - još jedno osvježenje u nizu

Petak, 28 Kolovoz 2020 16:16
Intel je izbacio svoju novu liniju mainstream procesora i novih čipseta za matične ploče koje dolaze uz procesore. Što je sve novo, provjerili smo u testu.

RTL kućni studio

Srijeda, 01 Srpanj 2020 16:19
Rad od kuće na televizijski način Kolege s RTL televizije svoju su popularnu večernju informativnu emisiju u jednom danu izmjestili iz studija u stan urednice emisije. Zbog specifičnosti pandemijskih uputa za distanciranje, od tehnike su se tražila i neka kreativna rješenja.
Stranica 1 od 12

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Hardverska tema - VidiLAB - QR Code Friendly
Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.