Usporedni test soundbar sustava: Ljeto 2024.

Usporedni test soundbar sustava: Ljeto 2024.

Tajni sastojak idealnog infotainmenta

Razgovori o tehnologijama televizora su vječni, no za dobivanje pune „slike“ iznimno je bitan i zvuk, čija se implementacija vrlo aktivno poboljšava.

Soundbar sustavi koje je lako postaviti u svakom kućanstvu danas pokušavaju zamijeniti komplicirane sustave zvučnika. Cijena audio komponenata vrlo je visoka, često parira i samom high-end televizoru, no ovom temom pokušat ćemo vam približiti što se sve naguralo u ove naizgled jednostavne uređaje koji kriju puno tehnologije kako bi simulirali vrlo kompleksno auditorno iskustvo za krajnjeg korisnika.

S tim ciljem, pogledali smo što sve razni brendovi nude u svojim linijama, s fokusom na nove tehnologije i implementaciju naprednih funkcija. Dok na prvu tu svakako stavljamo jednostavno povezivanje i korištenje, primarno gledamo na kontrolu zvuka kojom se zvučnici hvale, a instalirali smo ih u geometrijski jednostavnu sobu, s gotovo pa idealnim uvjetima za dobivanje optimalnog zvuka. Još jedan detalj koji trebamo napomenuti je kako neki proizvođači nude dodatne funkcije ako se upare s vlastitim televizorima.

Dok ćemo te tehnologije svakako pokriti, nećemo ih ubrajati u konačnu ocjenu usporednog testa jer gledamo najbolji sustav za kupnju bez obzira na televizor koji koristite (pod uvjetom da koristi eARC tehnologiju). S time na umu, pogledajmo što sve moderni sustavi nude i po kojoj cijeni.

 

Tehnologija-NOVO-1.jpg

Postavljanje: Tijekom prvog povezivanja ćete često morati odraditi niz ažuriranja u aplikaciji, nakon čega ćete moći u potpunosti prilagoditi sustav

 

(Stranica 1 od 4)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 4)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.