White Shark Madal

White Shark Madal

Zabava počinje sa svjetlima

White Shark je osim periferije u ponudu stavio i nekoliko zvučnika, od kojih nam se najviše dopao upravo Madal.

Ovaj domaći brend često se nađe kao predvodnik u omjeru cijene i ponuđenih funkcija, a njihov zvučnik Madal solidna je opcija koju lako možemo preporučiti.

Dizajniran je u stilu valjka, s blago zaoštrenim rubovima kako bi ipak stajao na površini gdje ga ostavite, a za to ima i male gumirane nožice s „donje” strane, ako ga polažete vodoravno. No, može stajati i okomito, za što na jednoj strani također ima gumiranu površinu. Idealna pozicija zvučnika bila bi na rubu prostora u kojem se družite, ili pak na kraju stola ako ste negdje u prirodi.

Ovisno o snazi punjača, trebat će više sati da se zvučnik napuni s obzirom da koristi solidan sustav s 4.000 mAh baterijom koja može podržati do 12 sati slušanja glazbe, ovisno o glasnoći i korištenju RGB osvjetljenja. Tu je i gumb za prolaz kroz sve modove osvjetljenja, od kojih nekoliko reagira i na samu glazbu za dinamičnije iskustvo slušanja. RGB rasvjeta dizajnirana je oko dva glavna zvučnika, a osim efekata služi i za prikaz glasnoće popunjavanjem krugova oko zvučnika.

Sam zvuk dolazi iz dva aktivna full-range zvučnika promjera 2” koji su do maksimuma iskorišteni u ovom kompaktnom zvučniku. Imaju snagu 2x 10 W te mogu postići impresivnu glasnoću. Dok se iznad 80% glasnoće može detektirati distorzija kod specifičnih zvukova u glazbi, očekuje se da ćete ga toliko glasno slušati na otvorenom u okruženju s više ljudi, pa manje distorzije većini neće smetati. S obzirom na veličinu ne očekujte impresivno duboke tonove, no oni su i dalje prisutni zahvaljujući pasivnom radijatoru sa stražnje strane.

Zato smatramo da je ovo idealan zvučnik za ispuniti druženje glazbom gdje razgovor i galama ionako neće dopustiti uživanje u finijim notama.

 

USPOREDNI TEST BLUETOOTH ZVUČNIKA: LJETO 2024.

JOŠ GLASNIJI, JOŠ JASNIJI

Ove godine okupljamo najbolje Bluetooth zvučnike na tržištu, bilo da se radi o novim modelima ili unaprijeđenim verzijama.

Više informacija

  • Model: Madal
  • Proizvođač: White Shark
  • Snaga: 20 W
  • Driveri: 2x punog raspona (10 W)
  • Ulazi: MicroSD, USB
  • Dodatno: RGB
  • Audio ulazi: AUX
  • Načini spajanja: Bluetooth
  • Baterija: Do 12 sati rada (4.000 mAh)
  • Dimenzije / masa: 223 x 88 x 88 mm, 903 g
  • Ustupitelj i cijena: White Shark 29,90 €
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za White Shark Madal

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

White Shark Madal - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.