JBL Flip 6

JBL Flip 6

Dostojan nasljednik

Flip 6 najmanji je JBL zvučnik u ponudi, a serija ime nosi zato jer ga se može postaviti vertikalno ili horizontalno.

Najnovija verzija popularnog Flipa na tržištu je ondje sada već par godina te ima vrlo aktivnu konkurenciju u svjetlu prijenosnih zvučnika. Unatoč tome, detalji koji su ga popularizirali svakako i dalje ostaju veliki plusevi.

Tako valjkasti oblik omogućuje lako nošenje, a sam zvučnik zauzima vrlo malo prostora. Vanjska „ljuska“ je pletena i odlično odolijeva svakodnevnim udarcima i prljavštini, te se lako može oprati, s obzirom na IP67 certifikat, a može s vama i na plivanje.

Riječ je o mono zvučniku koji dobiva stereo sposobnosti kada se poveže s drugim takvim zvučnikom, a moguće je i povezivanje u „Party“ mode kako bi se povećao broj aktivnih JBL zvučnika. Ispod vanjskog oklopa, imamo jedan visokotonac te pored njega dodatan srednjotonac.

Za dobivanje izraženijih dubljih tonova, na krajevima cilindra sa svake strane, imamo i pasivne gumirane radijatore koje ćete sigurno zamijetiti kako vibriraju za vrijeme rada zvučnika, što mu daje jedinstven efekt i dizajn. Baterija traje do 12 sati, ovisno o glasnoći na kojoj slušate glazbu, a zvuk možete lagano prilagoditi putem JBL-ove aplikacije, koja nudi i spomenuto umrežavanje.

Kada je riječ o reprodukciji glazbe, odlična je ako slušate u adekvatnim uvjetima jer, kako i sama veličina daje naslutiti, glasno slušanje glazbe nije najveći adut zvučnika pošto ne može reproducirati adekvatne duboke tonove.

Zvučnici su usmjereni u jednu stranu, ispod JBL loga, pa ga je idealno smjestiti negdje prema rubu okupljanja kako bi ga svi jasno čuli. Dolazi u velikom broju boja, a JBL vam nudi i da sami dizajnirate vanjsku ljusku koju možete od njih i naručiti, s raznim slikama i tekstom.

 

USPOREDNI TEST BLUETOOTH ZVUČNIKA: LJETO 2024.

JOŠ GLASNIJI, JOŠ JASNIJI

Ove godine okupljamo najbolje Bluetooth zvučnike na tržištu, bilo da se radi o novim modelima ili unaprijeđenim verzijama.

Više informacija

  • Model: Flip 6
  • Proizvođač: JBL
  • Snaga: 15 W
  • Driveri: 1x visokotonac (16 mm), 1x dubokotonac (80 mm)
  • Dodatno: Umrežavanje
  • Načini spajanja: Bluetooth
  • Baterija: Do 12 sati rada
  • Dimenzije / masa: 178 x 68 x 72 mm, 550 g
  • Ustupitelj i cijena: HGspot 139,00 €
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za JBL Flip 6

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

JBL Flip 6 - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.