Sonos Roam

Sonos Roam

Sada i za na put

Sonos Roam prvi je njihov uistinu prijenosni zvučnik kada govorimo o avanturama van kuće, a njegove mogućnosti neće razočarati.

Sonos svoje proizvode stavlja direktno u premium kategoriju, a osim zvuka donose jedinstven dizajn i materijale, kao i vrlo opsežnu softversku podršku s brojnim mogućnostima kontrole glazbe i doživljaja.

Roam je svakako najmanji i tek drugi u ponudi koji koristi bateriju te ga, osim povezivanja na sustav unutar kuće, lako nosite sa sobom s obzirom da ima svega 430 g i dimenzije od 6,2 x 6 x 16,8 cm s pravilnim valjkastim dizajnom koji ipak ima tri izravnane površine oblih kutova, što mu daje jednostavnost, a opet i lako stavljanje na razne površine.

Od hardvera, ispod perforiranog vanjskog kućišta s jedne strane (gdje je smješten i logo) kriju se jedan visokotonac i jedan ovalni širokopojasni zvučnik, a odvojeno su pogonjeni H klasom pojačala. To znači da je zvuk usmjeren prema smjeru u kojem postavite zvučnik, no zato dobivate iznimno jasan zvuk s bogatom reprodukcijom dubljih tonova koji će se osjetiti i na otvorenom.

Sonos zvučnici se tradicionalno povezuju na internet WiFi-jem pa direktno možete s aplikacije slati glazbu na zvučnik gdje god bili, bez straha od pucanja veze. Ovaj zvučnik ima i Bluetooth ugrađen kako biste mogli direktno puštati glazbu s mobitela, no preporučamo instalaciju aplikacije koja nudi velik broj postavki za zvuk, kao i spajanje na druge Sonos zvučnike.

Upravo te dodatne značajke dio su ove premium cijene za koju će se trebati odlučiti duljim razmišljanjem, kada je konkurencija ovoliko raznolika. Ipak, dobivate jedan od boljih zvučnika na testu koji se dokazao u zadnjih par godina otkako je na tržištu.

 

USPOREDNI TEST BLUETOOTH ZVUČNIKA: LJETO 2024.

JOŠ GLASNIJI, JOŠ JASNIJI

Ove godine okupljamo najbolje Bluetooth zvučnike na tržištu, bilo da se radi o novim modelima ili unaprijeđenim verzijama.

Više informacija

  • Model: Roam
  • Proizvođač: Sonos
  • Snaga: 15 W RMS
  • Driveri: 1x visokotonac, 1x punog raspona
  • Mreža: WiFi
  • Dodatno: Bežično punjenje
  • Načini spajanja: Bluetooth
  • Baterija: Do 10 sati rada
  • Dimenzije / masa: 168 x 62 x 60 mm, 430 g
  • Ustupitelj i cijena: HGSpot 199.00 €
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Sonos Roam

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Sonos Roam - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.