Marshall Emberton II

Marshall Emberton II

Pun do vrha

Ovaj vrlo kompaktan zvučnik ima svaki centimetar ispunjen zvučnicima, a našla se i iznimno dugotrajna baterija koja upotpunjuje doživljaj.

Marshall je zadnjih par godina izbacio impresivnu kolekciju modernih bežičnih zvučnika, a u ponudi ćete lako naći sebi idealan model, ovisno o tome želite li kućni ili prijenosni zvučnik.

Emberton II donosi poboljšanja u odnosu na originalan model, a pokazao se impresivnim za svoje dimenzije. Prati dizajn ostalih Marshall zvučnika i predstavlja drugi najmanji model u njihovoj ponudi, no prvi s impresivnim zvukom za svoju veličinu.

Naime, ima dimenzije 160 x 68 x 76 mm, a riječ je o stereo zvučniku koji ispod mrežice sa svake strane ima po jedan 2” aktivni driver širokog spektra frekvencija koji zauzima otprilike trećinu površine. Ostatak je površine sa svake strane zauzeo poveći pravokutni pasivni radijator koji pruža vrlo topli zvuk pun bogatog dubokog tona i kod tiše reprodukcije razne glazbe.

Jedini limit ovog zvučnika je njegova veličina, što se primijeti ako ga želite slušati na maksimalnoj glasnoći, a i dalje očekujete odlične performanse. Na visokoj glasnoći ipak se javlja nedostatak dubokih tonova koji postanu malo trzavi, no kao i kod ostalih zvučnika, ako ga slušate glasno kod većih okupljanja, malo distorzije nikome neće smetati.

Zvučnik će kod povezivanja odmah ponuditi preuzimanje Marshall BT aplikacije pomoću koje možete prilagođavati i EQ presete od kojih svaki ima osjetan utjecaj na reprodukciju. Zvučnike od Marshalla možete ovdje i povezivati da zajedno reproduciraju glazbu bilo u stereo ili ambijentalnom „stack” načinu rada.

Ovo je odličan zvučnik za one željne prostornog zvuka s prepoznatljivim klasičnim dizajnom koji stane na dlan veće ruke. Dizajn je Marshallu omogućio da maksimizira implementirani hardver, što ga u usporedbi s konkurencijom stavlja u vodstvo po dobivenoj reprodukciji.

 

USPOREDNI TEST BLUETOOTH ZVUČNIKA: LJETO 2024.

JOŠ GLASNIJI, JOŠ JASNIJI

Ove godine okupljamo najbolje Bluetooth zvučnike na tržištu, bilo da se radi o novim modelima ili unaprijeđenim verzijama.

Više informacija

  • Model: Emberton II
  • Proizvođač: Marshall
  • Snaga: 20 W
  • Driveri: 2x punog raspona (10 W), 2x pasivna radijatora
  • Dodatno: 360° stereo
  • Načini spajanja: Bluetooth
  • Baterija: Do 30 sati rada
  • Dimenzije / masa: 160 x 76 x 68 g, 700 g
  • Ustupitelj i cijena: HGSpot 179,00 €
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Marshall Emberton II

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Marshall Emberton II - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.