SBox BT-60 Tango

SBox BT-60 Tango

Neka grmi

Jedan od impresivnijih zvučnika, pogotovo kada mu cijenu usporedite s mogućnostima, svakako se ističe iz testiranih modela.

Kod raznih testova, SBox se kao domaći brend često nađe kao predvodnik u omjeru cijene i ponuđenih funkcija, a njihov novi Tango zvučnik solidan je odabir koji lako možemo preporučiti da značajno povisite ton uz vrlo malu investiciju. Uz to ima i mogućnost povezivanja s drugim zvučnikom, što je nama odličan šlag na tortu za svaki uređaj, no kao i uvijek, bitna je kvaliteta zvuka.

 

Ispunite prostor glazbom

Zvučnik odmah na prvu daje naslutiti kako neće biti idealan za nošenje po svuda s obzirom na svoju veličinu, jer mu dimenzije iznose 410 x 260 x 280 mm. Idealno ga smjestite u prtljažnik prije polaska na put, bilo da se radi o vikendici ili roštiljanju jer može veću površinu ispuniti glazbom.

U tome mu pomaže sustav od tri drivera, smještenih s prednje strane zvučnika koju lako možete prepoznati po tome da je prekrivena pletenim materijalom umjesto solidne površine. Ispod njega nalazi se jedan dubokotonac promjera 5”, a sa svake strane u gornjim kutovima pored njega imamo po jedan visokotonac promjera 2,5”. Sve skupa imaju snagu do 60 W RMS, što je dovoljno za uživanje u svakoj vrsti glazbe.

No, u slučaju da se na istoj lokaciji nađu dva ovakva zvučnika, lagano ih možete upariti za pokrivanje veće površine odličnom glazbom zahvaljujući korištenju najnovijeg Bluetooth 5.3 sustava. No, Bluetooth nije jedina opcija jer na vrhu zvučnika imate dodatne mogućnosti za povezivanje USB-A pohrane, kao i 3,5 mm AUX utor. Na vrhu je i USB-C utor koji puni integriranu bateriju snagom do 10 W, što znači da ga možete puniti s većinom danas dostupnih punjača za mobitele.

Baterija radi na 7,4 V i ima kapacitet od 6.000 mAh što zvučniku daje do osam sati rada na jednom punjenju, ako glazbu slušate na oko 50% glasnoće. Imajte na umu i da zvučnik teži 4,8 kg, a nije dizajniran da se oko njega ili sa njime kupate te ga držite podalje od vode. Dobro će se uklopiti i u moderan dom te ga lagano možete prebacivati u prostorije u kojima planirate slušati glazbu.

Po samom dizajnu, koristi se sličnim pristupom kao i Marshall zvučnik koji ipak ne koristi baterije. Koristi izgled kvadra s generalnom površinom od PU plastike koja imitira izgled kože, a nudi se u crnoj ili bijeloj izvedbi. Sprijeda, kako smo spomenuli, imamo mrežastu površinu od najlonskog platna koja štiti same zvučnike, a propušta zvuk. Na vrhu imamo nekoliko potenciometara koji omogućuju detaljnu kontrolu odmah na zvučniku oko kojih se koristi metalna brušena pločica i uistinu uzdiže ukupan dizajn. Potenciometri upravljaju ukupnom glasnoćom zvučnika, a odvojeno možete upravljati i intenzitetom dubokih te visokih tonova za dobivanje idealne kombinacije zvuka ovisno o tipu glazbe i okruženju u kojoj ju slušate.

 

Precizna kontrola na zvučniku

Ovo je jedan od glasnijih zvučnika na testu, a iako nema vlastitu aplikaciju, on-board kontrola zvuka bit će atraktivna alternativa za brzu prilagodbu koja će se odlično slagati s vrlo atraktivnom cijenom, s obzirom na performanse zvučnika koje dobivate.

 

 SBox-Tango-2.jpg

 Nadohvat ruke: Odmah na zvučniku imate sve potrebne mogućnosti zvučnika podijeljene u par sekcija, ovisno o funkcijama

USPOREDNI TEST BLUETOOTH ZVUČNIKA: LJETO 2024.

JOŠ GLASNIJI, JOŠ JASNIJI

Ove godine okupljamo najbolje Bluetooth zvučnike na tržištu, bilo da se radi o novim modelima ili unaprijeđenim verzijama.

Više informacija

  • Model: BT-60 Tango
  • Proizvođač: SBox
  • Snaga: 60 W RMS
  • Driveri: 2x visokotonci, 1x dubokotonac
  • Ulazi: USB
  • Dodatno: Kontrole na zvučniku, uparivanje
  • Audio ulazi: AUX
  • Načini spajanja: Bluetooth
  • Baterija: Do 8 sati rada (6.000 mAh)
  • Dimenzije / masa: 410 x 260 x 280 mm, 4800 g
  • Ustupitelj i cijena: Sbox 149.90 €
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za SBox BT-60 Tango

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

SBox BT-60 Tango - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.