Bose Soundlink Flex

Bose Soundlink Flex

Odmah na plažu

S ovim malenim modelom Bose se natječe u vrlo agresivnom prostoru gdje osim kvalitete zvuka, za premium cijenu mora ponuditi i softverske mogućnosti.

Imati premium mini prijenosni zvučnik danas nije lak zadatak. Svaki brend izbacio je svoju verziju, te se s obzirom na uvjete koje takav zvučnik mora zadovoljiti, nije jednostavno istaknuti.

Bose je zato sa svojim Soundlink Flex modelom krenuo u zanimljivom dizajnerskom smjeru i dobio tanji zvučnik sa zakrivljenim rubovima zahvaljujući kojima će se lako moći nagurati u zadnji slobodni kut bilo koje torbe. Dok je većina metalnog kućišta prekrivena gumiranom površinom, sami zvučnici i dalje leže ispod perforiranog metala, dobro zaštićeni od udaraca, kao i raznih prirodnih elemenata što uključuje i IP67 certifikat, a boja bi trebala ostati postojana i kod korištenja zvučnika na suncu.

Može i u vodu bez da prestane svirati, a plutanje jamči da ga nećete izgubiti ni u moru. Dizajn je zanimljiv jer sprijeda Bose ima 60 mm širokopojasni zvučnik uz kojeg se smjestio izduženi radijator za pojačavanje dubokih tonova.

Straga također nalazimo perforacije, a ispod njih nalazimo još jedan pasivan radijator za dobivanje vrlo bogatog dubljeg zvuka za puštanje glazbe na otvorenom. Zvučnik može detektirati i stoji li uspravno ili je polegnut, pa prema tome prilagođava i EQ postavke. Zvuk je impresivne snage za dimenzije ovog zvučnika, s ugodnim tonovima za sve žanrove koje smo mu pustili.

Na otvorenom ima fokusirani soundstage, pa ga je najbolje postaviti na rub okupljanja za najbolji doživljaj. Ovisno o glasnoći i opcijama, zvučnik može potegnuti i do 12 sati rada na jednom punjenju koje se obavlja putem jedinog USB-C utora. Instalacijom aplikacije otvara vam se mogućnost dodatne kontrole, od EQ postavki, do povezivanja s drugim zvučnicima u stereo ili Party način rada, ovisno o modelu Bose zvučnika s kojim ga uparujete.

 

USPOREDNI TEST BLUETOOTH ZVUČNIKA: LJETO 2024.

JOŠ GLASNIJI, JOŠ JASNIJI

Ove godine okupljamo najbolje Bluetooth zvučnike na tržištu, bilo da se radi o novim modelima ili unaprijeđenim verzijama.

Više informacija

  • Model: Soundlink Flex
  • Proizvođač: Bose
  • Snaga: 15 W RMS
  • Driveri: 1x 60 mm punog raspona, 2x pasivni radijatori
  • Dodatno: Mesh povezivanje
  • Načini spajanja: Bluetooth
  • Baterija: Do 12 sati rada
  • Dimenzije / masa: 200 x 90 x 52 mm, 600 g
  • Ustupitelj i cijena: Se-Mark 179,00 €
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Bose Soundlink Flex

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Bose Soundlink Flex - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.