Usporedni test gaming miševa: proljeće 2024.

Usporedni test gaming miševa: proljeće 2024.

Glatko kao po traci 

Nakon duljeg vremena odlučili smo provjeriti kakve nove funkcije nudi zadnja generacija gaming miševa, od dizajna do softvera.

Gaming miševi danas dolaze u praktički bezbroj dimenzija s različitim dizajnerskim jezicima, tako da svatko može pronaći idealan model za svoju ruku. Želite li dodatan RGB, dodatnu teflonsku površinu ili pak bolji grip koji možete zalijepiti za miša?

Sve su to opcije o kojima možete razmišljati, jer se vrlo lako može naći miš željenih specifikacija. Dodatno, danas nije problem doći ni do wireless miša, a iznimno su lagani s baterijama koje također traju dosta dugo, tako da vam punjenje neće biti problem. Senzori su uvijek tu dodatna stavka koja će razdvojiti korisnike, ovisno o željama i potrebama, no odlični senzori mogu se naći i na cjenovno vrlo prihvatljivim miševima.

Na kraju, tu je i softver za kontrolu samih miševa, od biranja DPI-ja, programiranja tipki i RGB-a ako je dostupan, s mogućnošću nadogradnje ako se razvije sustav s boljim performansama, kako to zna biti, primjerice, s Logitech miševima.

Sve to smo objedinili u test kojim vam donosimo raznovrsne gaming miševe među kojima ćete sigurno naći onaj idealan za sebe. Samo je bitno razumjeti vlastite potrebe kako biste našli idealan miš, jer često većinu funkcija mnogi korisnici na kraju niti ne koriste.

Zapravo je najveća odluka korištenje wireless miša ili onog žičanog, gdje su danas razlike u performansama neprimjetne zahvaljujući 2,4 GHz mreži kojom se povezuju s računalima. Kako bismo odlučili koji nam se miš najviše dopada, prošli smo više naslova različitih žanrova, od FPS-a, do nedavno lansiranih point-and-click roguelite naslova koji su žarili gaming scenom i pružaju brojne sate zabave.

U svakom slučaju, s guštom smo testirali miševe, no imajte na umu i da dobar dio ocjene spada u subjektivno mišljenje, s obzirom na to koliko različite ruke i navike igranja imamo, no dobivate generalan smjer u kojem možete tražiti svog budućeg gaming suputnika.

(Stranica 1 od 4)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 4)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Usporedni test gaming miševa: proljeće 2024. - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.