Samsung predstavio Galaxy Watch7 i Galaxy Watch Ultra

Samsung predstavio Galaxy Watch7 i Galaxy Watch Ultra

Samsung Electronics predstavio je danas nove nosive uređaje, Galaxy Watch7 i Galaxy Watch Ultra.

Novi članovi obitelji nosivih uređaja ključni su za Samsungovu viziju, u kojoj Galaxy AI podupire poboljšanje digitalnog zdravlja, pruža personalizirane uvide i prilagođeno zdravstveno iskustvo, navode iz Samsunga. 

Osim pametnih satova, Samsung je u Parizu predstavio i novu generaciju preklopnih mobitela: Galaxy Z Fold6 i Z Flip6.

 

Galaxy Watch7

Omogućava detaljno praćenje više od 100 vježbi, i izgradnju rutina kombiniranjem različitih vježbi s Workout Routine, kako bi postigli svoje ciljeve. Uz značajku Race, mogu usporediti trenutne i prošle izvedbe vježbi u realnom vremenu, kako bi lakše pratili napredak i održali motivaciju.

Dodatno, Body Composition nudi detaljan „snimak“ tijela i kondicije, za sveobuhvatno razumijevanje tijela.

Galaxy_Watch7_Online.jpg

Uz novi napredni algoritam umjetne inteligencije za analitiku sna, Galaxy Watch7 nudi i De Nova značajku praćenja apneje u spavanju, odobrene od strane američke FDA, pružajući jednostavan i proaktivan alat za provjeru potencijalnih znakova ovog poremećaja.

Također, korisnicima omogućava praćenje pulsa u stvarnom vremenu, upozorava o abnormalno visokim ili niskim otkucajima srca sa značajkom Heart Rate monitoring.

Dodatno, uređaj daje detaljniji uvid u zdravlje srca, zahvaljujući Elektrokardiogramu (ECG) i praćenju krvnog tlaka (BP).

Opremljen najsnažnijim čipom u obitelji Galaxy Watch uređaja, po prvi put koristi procesor izrađen u 3-nanometarskoj tehnologiji, Galaxy Watch7 nudi besprijekorno iskustvo s triput bržom središnjom procesorskom jedinicom i 30 % poboljšanom energetskom učinkovitošću aplikacijskog procesora.

Samsung_event-5.JPG

Dodatno, Galaxy Watch7 je prvi Galaxy smartwatch s dvo-frekvencijskim GPS sustavom, čime omogućava preciznije praćenje lokacije korisnika, čak i u gusto naseljenim urbanim područjima.

Korisnici mogu jednostavno odgovoriti na poruku, s pomoću inteligentnih predloženih odgovora, koji ton poruke prilagođavaju analizom prethodnih razgovora, s pomoću Galaxy AI. Korištenjem dvostrukih gesti „štipanja“ jednostavno je upravljati Galaxy Watch satom i povezanim pametnim telefonom, čak i kada su korisnicima pune ruke.

Galaxy Watch7 bit će dostupan u dvije veličine, promjera 40 odnosno 44 milimetra. Korisnicima će 40-milimetarska inačica biti dostupna u zelenoj ili krem boji, dok će 44-milimetarska inačica biti dostupna u zelenoj ili srebrnoj.

 

Galaxy Watch Ultra 

Novi Galaxy Watch Ultra, najnoviji i najsnažniji dodatak obitelji Galaxy Watch uređaja, otvara unaprijeđena fitness iskustva za novu razinu sportskih postignuća.

Uređaj prati nasljeđe kružnog dizajna Galaxy Watch, s novim „jastučastim“ dizajnom koji dodatno daje na robusnosti i vizualnom dojmu uređaja.

Premium mogućnosti prati izrada za ekstremnu izdržljivost, i prate korisnike koji pomiču svoje granice, uz kućište od titana 4. stupnja tvrdoće i vodonepropusnost od 10 ATM.

Galaxy_Flip6_Fold6_Watch_Ultra_Buds3_Pro_Online.jpg

Vrijedno je spomenuti i da Galaxy Watch Ultra radi na širem rasponu nadmorskih visina, od 500 metara ispod razine mora, do 9000 metara nadmorske visine, za praćenje naprednih sportskih aktivnosti poput plivanja u oceanu, ili vožnje bicikla u ekstremnim okruženjima.

Uređaj može pratiti i višeslojne aktivnosti, poput triatlona, u kojem prati plivanje, vožnju bicikla i trčanje, s pomoću nove pločice za mjerenje više sportova.

Galaxy Watch Ultra također nudi naprednu personaliziranu zonu brzine otkucaja srca, tako da će svaki korisnik moći prilagoditi intenzitet vježbe, na temelju vlastitih fizičkih mogućnosti.

Novost je i Quick Button, s kojim je moguće trenutno pokrenuti i kontrolirati vježbe, i mapirati druge značajke koje odgovaraju trenutnim potrebama.

Galaxy_Fold6_Watch_Ultra_Buds3_Pro_Online.jpg

Dodatno, moguće je aktivirati sirenu za hitne slučajeve. Nakon vježbanja, uređaj isti čas prikazuje statistiku, s namjenskim brojčanicima za Galaxy Watch Ultra, koji se automatski može prebaciti u noćni način rada, za odličnu čitljivost u mraku.

Uz to, s maksimalnom svjetlinom od 3000 nita, Galaxy Watch također jamči čitljivost, čak i na izravnom sunčevom svjetlu. Bezbrižnost dugotrajnih avantura Galaxy Watch osigurava s najduljom autonomijom baterije u Galaxy Watch obitelji, nudeći do 100 sati u načinu štednje energije, odnosno 48 sati u načinu uštede energije pri vježbanju.

Galaxy Watch Ultra dostupan je isključivo s kućištem promjera 47 milimetara, a korisnici će moći birati između titansko sive, titansko bijele ili titansko srebrne boje.

 

Galaxy Watch7 i Galaxy Watch Ultra prvi su Android pametni satovi koje pokreće Wear OS 5

Novi operativni sustav nudi napredne performanse i energetsku učinkovitost, te osigurava da korisnici mogu uživati u besprijekornoj i fluidnoj interakciji, te dulje koristiti svoj Galaxy Watch. 

 

Galaxy Watch7 i Galaxy Watch Ultra dostupni su za prednarudžbu u Hrvatskoj od 10. srpnja, a u maloprodaji će se naći od 24. srpnja. Galaxy Watch7 u 40-milimetarskoj inačici, bit će dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 319 odnosno 369 eura za Bluetooth odnosno LTE konfiguraciju, a 44-milimetarskoj inačici od 349 odnosno 399 eura, u Bluetooth odnosno LTE verziji.

Galaxy Watch Ultra raspoloživ je po preporučenoj maloprodajnoj verziji od 699 eura, isključivo u LTE verziji.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.