Palac gore za kupnju - ljetni specijal: Prijenosni punjači

Palac gore za kupnju - ljetni specijal: Prijenosni punjači

Prijenosni punjači

Ljeti smo često u pokretu, a za to su nam često potrebni powerbankovi, odnosno prijenosni punjači, koji će osigurati da su naši uređaji uvijek spremni za rad kad god nam zatrebaju. Od laptopa i mobitela do slušalica i e-čitača, sve ovo redovito koristimo u pokretu i može ostati bez baterije u ključnom trenutku. S pravim prijenosnim punjačem, to se neće dogoditi.

Lenovo Go USB-C Laptop Power Bank

Za: Lenovo prijenosni punjač za laptope pravi je spas za one koji vole raditi u prirodi ili u pokretu. S 20.000 mAh, ovaj powerbank osigurat će da se ne morate pretjerano brinuti o bateriji na svojim uređajima. Dodatno nas oduševljava činjenica da može puniti maksimalno tri uređaja istovremeno, a laptope puni snagom do 65 W. Za dodatnu praktičnost, Lenovo Go Power Bank dolazi i s integriranim kabelom koji će vam osigurati da izvučete maksimum iz ovog uređaja. Baterija bi se trebala napuniti u potpunosti za manje od tri sata, a za punjenje imate opciju spajanja uređaja putem USB-C ili USB-A izlaza.

Protiv: Lenovo za kompatibilne sustave navodi isključivo Lenovo i ThinkPad laptope s USB-C punjenjem snage 65 W ili slabije.

Kapacitet: 20.000 mAh
Vrijeme punjenja: Manje od tri sata
Ulazna snaga: USB-C 100 W max (20V / 5A)
Izlazna snaga: USB-C 65 W max (20V/3,25A; 15V/3A; 9V/3A, 5V/3A), USB-A 18 W max
Cijena: 163,70 EUR
Viđeno u: protis.hr

 

lenovo-powerbank.jpg

 

VEGER MagMulti 10.000 mAh

Za: Ultimativna prijenosna baterija za Apple korisnike. Ima bežični izlaz za iPhone uređaje, AirPods slušalice, ali i opciju punjenja Apple Watcha. S jednim uređajem možete puniti sve svoje Apple gadgete. Tu je svakako i opcija punjenja svih ostalih uređaja koji imaju tradicionalni USB-A ili USB-C priključak. S kapacitetom 10.000 mAh, ovaj powerbank će smiriti sve brige o bateriji mnogih Apple korisnika.

Protiv: Često ćete puniti powerbank radi kapaciteta od 10.000 mAh.

Kapacitet: 10.000 mAh
Vrijeme punjenja: //
Ulazna snaga: do 20 W
Izlazna snaga: do 20 W
Cijena: 49,99 EUR
Viđeno u: links.hr

 

veger-magmulti.jpg

 

Xiaomi Mi 50 W Power Bank 20.000 mAh

Za: Velika baterija kapaciteta 20.000 mAh dostatna je za više punjenja nekog uređaja, pogotovo kad je riječ o mobitelima čiji su kapaciteti generalno između 4.000 i 5.000 mAh. Kao primjer, Xiaomi navodi da se Mi 11 s kapacitetom baterije 4.600 mAh može napuniti do 100% za 44 minute, što su vrlo dobri rezultati za prijenosni punjač. Mi 50 W Power Bank također može napuniti i uređaje poput laptopa ili tableta, dokle god su odgovarajuće snage. Dolazi s jednim dvosmjernim USB-C i dva izlazna USB-A utora. Osim toga, ovaj Mi prijenosni punjač nudi i mogućnost punjenja do tri uređaja istovremeno. Ali pritom svakako morate paziti na maksimalnu izlaznu snagu punjača da se ti uređaji uistinu i napune.

Protiv: Nešto duže trajanje punjenja prijenosnog punjača se nekima možda neće svidjeti.

Kapacitet: 20.000 mAh
Vrijeme punjenja: 4,5 sati
Ulazna snaga: 45 W
Izlazna snaga: do 50 W
Cijena: 63 EUR
Viđeno u: mi.hr

 

Xiaomi_mi_power_bank.jpg

 

Vremeplov

2002. - Sony CD Walkman D-E330

Gledajte, powerbank danas je praktički isti uređaj kao i powerbank prije nekoliko godina, kad su došli u mainstream zbog sve većih zahtjeva hardvera u pametnim telefonima. Zašto se ne bismo, umjesto toga, prisjetili nekog drugog, zabavnijeg, gadgeta koji nam je također omogućavao da uživamo u glazbi u pokretu? Walkman je obilježio određenu eru i bilo bi šteta ne istaknuti značaj koji je imao za niz generacija koje su koristile te uređaje.

 

sony-cd-walkman-vremeplov-ljetni-palac-vidi-341-342.jpg

 

Palac gore za kupnju - ljetni specijal

30 ljetnih gadgeta za 30 godina

Vidi će ove jeseni proslaviti 30 godina, zbog čega smo se odlučili pronaći 30 najzanimljivijih hi-tech spravica ovog ljeta ususret tome jubileju. Usput smo se osvrnuli i na tehnologije koje su nas oduševljavale tijekom prvih 30 godina časopisa.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.