Prijenosna energetska stanica s dva panela Bauhaus - 3.0 out of 5 based on 1 vote
Prijenosna energetska stanica s dva panela Bauhaus

Prijenosna energetska stanica s dva panela Bauhaus

Gdje god se našli

Bauhaus u ponudi ima ovaj sustav s prijenosnom baterijom i dva solara koji se lako postavljaju i nude solidne opcije povezivanja.

Druga strana solarne priče, osim balkonskih rješenja, nudi vam energiju u pokretu. Solidan primjer je i set koji možete lako naći kod nas, a pronašli smo ga u Bauhausu te vam omogućuje prijenosni sustav s maksimalnom izlaznom snagom od 2.000 W i ukupnim kapacitetom od 2.047,5 Wh.

Drugim riječima, potrošače od ukupno 2.000 W moći će opskrbljivati s do jednim satom rada, a ako trošite 1.000 W, radit će dva sata. Ideja je da ovakvu bateriju nosite sa sobom na udaljenija mjesta i tako imate pristup struji za razne manje gadgete, koji će tada lako raditi satima. Dok se baterija lako puni na utičnicu, s njom se dobivaju i dva solarna panela od kojih svaki nudi 410 W snage za ukupno 820 W maksimalne snage u optimalnim ljetnim uvjetima.

Tokom dana će puniti bateriju kako bi vam bila korisna i kasno u noć, ovisno o tome za što ju koristite jer osvjetljenje, glazba, rad na laptopu i punjenje mobitela nisu nikakav problem. Također dobro dođe u slučaju nestanka električne energije gdje može napajati neke od bitnih uređaja u kući na neko vrijeme, ovisno o potrošnji. Samo postavljanje je iznimno jednostavno, sve se lako spaja te je jedinstvenim utorima osigurano da se ne dogodi neplaniran spoj.

Vršna snaga baterije je 4.000 W, pa ste osigurani i kod jačih potrošača. Osim klasična četiri utora za napajanje, dobivate i dva USB-A s QC 3.0 standardom punjenja, dva USB-C sa PD 100 W punjenjem svaki, dva DC 12 V izlaza, jedan DC 24 V izlaz te jedan 12 V izlaz, kao što se koristi i u automobilima. Tako da aparat za kavu sada uistinu možete nositi svuda sa sobom.

Ovaj sustav možete također povezati i u već spomenuti balkonski način rada gdje će konstantno hraniti kućanstvo s 600 W snage, te za toliko umanjivati vašu potrošnju iz gradske mreže dokle god ima sunca, odnosno dokle god baterija ima kapaciteta. Cijena ovog sustava je 2.499,00 EUR.

bauhaus.jpg

 

Kućne fotonaponske elektrane

Što vam sve treba za pokretanje vlastite male solarne elektrane

Koja je razlika između energetske zajednice i zadruge? Koja vrsta solarne elektrane i kome se uopće isplati graditi? Kako izgleda procedura osnivanja energetske zadruge? Donosimo vam odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja u vezi odlaska jedan korak dalje po pitanju vlastite energetske neovisnosti.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.