Palac gore za kupnju - ljetni specijal: Bluetooth zvučnici

Palac gore za kupnju - ljetni specijal: Bluetooth zvučnici

Bluetooth zvučnici

Mladi ili stari, oni željni partyja ili koji preferiraju mirnije provoditi vrijeme, oni koji preferiraju biti na otvorenom ili uživaju u privatnosti svoga doma - svima treba kvalitetan Bluetooth zvučnik. Jednostavnost korištenja, prijenosne mogućnosti za okupljanja na otvorenom ili prenošenje izvora glazbe iz sobe u sobu čine ove gadgete izrazito popularnim hardverom unazad nekoliko godina. Mi vam donosimo one koji pružaju mnoge mogućnosti, kvalitetan zvuk i zaslužuju palac gore.

Marshall Emberton II

Za: Ako vam treba kompaktan zvučnik atraktivnog dizajna koji istovremeno dolazi s dugotrajnom baterijom i takav da je svaki raspoloživi milimetar uređaja ispunjen zvučnicima, razmislite o Marshallovom Emberton II modelu. Kad tome pridodate da ga možete povezati s drugim Marshall zvučnicima ako se nađete u toj prilici, ovaj zvučnik je prilagodljiva i prijenosna opcija koja bi se mogla dopasti mnogima.

Protiv: Na maksimalnoj glasnoći se osjete male dimenzije ovog zvučnika, pogotovo ako i dalje očekujete odlične performanse zvučnika.

Snaga: 20 W
Driveri: 2x punog raspona (10 W), 2x pasivna radijatora
Baterija: do 30 sati
Dimenzije: 160 x 76 x 68 mm, 700 g
Cijena: 179 EUR
Viđeno u: hgspot.hr

 

marshall-emberton-zvučnik-ljetni-palac-vidilab-vidi-341-342.jpg

 

SBox BT-60 Tango

Za: Domaći brend SBox se često na testovima pronađe u ulozi predvodnika po pitanju omjera cijene i performansi, a isto vrijedi i za njihov zvučnik Tango. Osim što je atraktivan dizajnom, donosi i solidnih 60 W snage, najnoviji Bluetooth 5.3 sustav, ali i USB-A te 3,5 mm AUX utor kao dodatne opcije povezivanja. Iako nema vlastitu aplikaciju kao neki konkurenti, nudi adekvatnu kontrolu zvuka na samom uređaju, što će mnogima biti atraktivna alternativa, pogotovo u društvu.

Protiv: Nema dediciranu aplikaciju za preciznije upravljanje zvukom.

Snaga: 60 W RMS
Driveri: 2x visokotonca, 1x dubokotonac
Baterija: do 8 sati
Dimenzije: 410 x 260 x 280 mm, 4.800 g
Cijena: 149,90 EUR
Viđeno u: smit-electronic.hr

 

tango-sbox-zvučnik-viidlab-vidi-341-342.jpg

 

JBL Boombox 3 WiFi

Za: Boombox 3 ima pet aktivnih drivera, a među njima su dva visokotonca (2x 20 W) na lijevoj i desnoj strani, dva srednjetonca (2x 40 W) smještena ispod njih i dubokotonac (1x 80W) u centru – direktno iza JBL logotipa. WiFi verzija može se direktno ruterom spojiti na Internet, pa je moguće streamati glazbu direktno na zvučnik bez korištenja mobitela kao posrednika, te se ne gubi kvaliteta zvuka uzrokovana Bluetooth kompresijom. Ipak, Bluetooth je i dalje tu kad ste u pokretu.

Protiv: Velike dimenzije i masa od 10 kg bi mogla neke odvratiti od ovog modela.

Snaga: 200 W RMS
Driveri: 2x visokotonca, 2x srednjetonca, 1x dubokotonac, 2x pasivna radijatora
Baterija: do 24 sata
Dimenzije: 482 x 257 x 200 mm, 9.620 g
Cijena: 599 EUR
Viđeno u: hgspot.hr

 

jbl-boombox-vidilab-vidi-341-342-ljetni-palac-gore.jpg

 

Sonos Move 2

Za: Integrirani popularni streaming servisi, spajanje Bluetoothom, ali i direktno na Internet WiFi mrežu, suptilan dizajn premium uređaja i izrazito kvalitetan te balansiran zvuk po kojem je Sonos prepoznatljiv. Glavna ideja ovog zvučnika je da ga povežete s drugim Sonos zvučnicima u svom domu, za kvalitetan zvuk koji će se čuti u svakom kutku vašeg doma.

Protiv: Visoka cijena bi mogla odvratiti neke od odabira ovog zvučnika.

Snaga: 40 W RMS
Driveri: 2x visokotonca, 1x dubokotonac
Baterija: do 24 sata
Dimenzije: 241 x 160 x 127 mm, 3.000 g
Cijena: 449 EUR
Viđeno u: hgspot.hr

 

sonos-move-2-vidilab-ljetni-palac-vidi-341-342.jpg

 

Vremeplov

1995. - Panasonic Radio Recorder RX-DT 75

Iako nije nužno Bluetooth zvučnik, htjeli smo se osvrnuti na to koliko je tehnologija napredovala kroz godine. Od popularnih boomboxova, preko CD i radio playera do modernih Bluetooth zvučnika, način povezivanja, prijenosa i slušanja glazbe se kroz godine značajno mijenjao. Ipak, neke su istine univerzalne i u slučaju zvučnika, veće uistinu jest bolje.

 

panasonic-recorder.jpg

 

Palac gore za kupnju - ljetni specijal

30 ljetnih gadgeta za 30 godina

Vidi će ove jeseni proslaviti 30 godina, zbog čega smo se odlučili pronaći 30 najzanimljivijih hi-tech spravica ovog ljeta ususret tome jubileju. Usput smo se osvrnuli i na tehnologije koje su nas oduševljavale tijekom prvih 30 godina časopisa.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.