Havit HV-H2158U Gamenote

Havit HV-H2158U Gamenote

Gamerska estetika je jako izražena kod ovog headseta što će zasigurno podijeliti potencijalne kupce.

Čisto solidne


Havitov headset HV-H2158U pokušava po nižoj cijeni ponuditi pogodnosti skupljih uređaja poput osvjetljenja i 7.1 surround zvuka. Najbolji je aspekt ovog headseta kvaliteta izrade kojom nadilazi konkurenciju.

Konstrukcija je većim dijelom plastična, ali robusna; jastučići su prekriveni kožom, dok je obruč obložen gumom koja dodatno pomaže za osiguravanje položaja headseta na glavi. Obruč je izrađen od prilično debelog metala, no također je prilično elastičan. Havit HV-H2158U Gamenote je vrlo udoban.

Sila pritiska nešto je niža, ali ne u tolikoj mjeri da bi mogla uzrokovati padanje headseta uslijed naglih pokreta.
U segmentu kvalitete zvuka visokih tonovi mogu uzrokovati distorziju, i to na ne osobito visokoj razini glasnoće. Ostatak zvučne slike prilično je solidan. Srednji su tonovi povučeni, što je za očekivati od gaming headseta, dok su niski tonovi prisutni, ali ih karakterizira manjak preciznosti koji u nekim situacijama može gušiti ostatak zvučne slike.

Očito je da je Havit pri dizajniranju modela HV-H2158U imao neke dobre ideje, no treba još poraditi na kvaliteta zvuka na sve kompetitivnijem tržištu gaming headsetova. Mjesta za napredak ima.

 

usporeni test slušalice pregled modela16

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimatiPretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Havit HV-H2158U Gamenote

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.