Creative Aurvana Live

Creative Aurvana Live

Kompaktni over-ear

Iako je završna obrada vrlo dobra, izbor materijala odnosno sjajne plastike čini ove slušalice nepodobnim za svakodnevno korištenje.

Creative je bio među najpoznatijim brendovima kada je u pitanju audiooprema, a osobito računalna audioperiferija i zvučne kartice. Iako se ime Creative sve rjeđe spominje, i dalje su prisutni na našem tržištu te nude neke uistinu zanimljive proizvode. Jedan od tih proizvoda jesu slušalice Aurvana Live, koje uz neobično ime nude i pomalo neobičan dizajn.

Kvalitetom zvuka Aurvana Live nadmašuje većinu konkurencije jer prvenstveno nudi dobro izbalansiranu zvučnu sliku, što je vrlo teško dobiti u ovom cjenovnom razredu. Visoki su tonovi vrlo oštri te imaju dobru prisutnost. Srednji tonovi zasigurno su najbolji u ovom cjenovnom razredu. Malo im manjka prisutnosti, ali su odlično definirani.

Niski su tonovi vrlo precizni i prisutni, možda čak i malo predominantni za ljubitelje referentnog zvuka, no nama su se svidjeli jer nude zabavnije iskustvo slušanja. Kvaliteta je izrade slaba točka ovih slušalica jer su izrađene od sjajne plastike koja će se teško nositi s dnevnim korištenjem i ubrzo biti prepuna ogrebotina. Jastučići i obruč obloženi su mekom kožom, dok je sam obruč izrađen od metala, tako da se ne morate brinuti oko oštećenja pri rastezanju obruča.

Ergonomski, slušalice Aurvana Live odlično su dizajnirane jer obruč ne nudi vrlo visoku silu pritiska i toliko su lake da ćete zaboraviti da ih uopće imate na glavi. Ovo su sjajne over-ear slušalice koje nude zaista mnogo za svoju cijenu. Međutim, loš izbor materijala čini ih ne posve idealnim za dnevno korištenje.

 

usporeni test slušalice pregled modela7

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Creative Aurvana Live

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Creative Aurvana Live - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.