Samsung Galaxy Buds Pro

Samsung Galaxy Buds Pro

Doživite prostorni audio

Najnovije Buds slušalice od Samsunga vratile su se silikonskim nastavcima za prilagodbu svakom uhu i bolju izolaciju buke, uz brojne nadogradnje

Slušalice smo testirali unutar velikog usporednog testa in-ear bežićnih modela, a usporedili smo ih s konkurencijom u kategoriji iznad 800 kuna.

Kada gledamo in-ear slušalice, kao i druge audio proizvode, teško je odrediti gdje počinje high end, a završava mid range ponuda. Po cijeni bismo rekli da se za ovakvu kupnju ipak treba pripremiti, no s obzirom na količinu tehnologije i daleko skupljih opcija na tržištu, smatramo da Samsung donosi atraktivnu ponudu s najmodernijim featureima po relativno prihvatljivoj cijeni koja primjetno pada kako vrijeme prolazi.

Slušalice su po dizajnu mješavina Buds Plus i Live modela koji su došli prije njih. Zadržavaju malo veći dizajn koji ima standardnu matiranu plastiku s unutarnje strane, dok je vanjski dio poliran kako bi dao efekt ogledala, naravno u boji slušalica. Buds Live bile su prve s noise cancelling tehnologijom, no dizajn nije pasao svakom uhu, a bez silikonskih umetaka vanjski zvukovi nisu se pasivno izolirali. Nove Pro slušalice vraćanjem silikonskih umetaka osiguravaju dobro sjedanje u svako uho zahvaljujući više opcija veličine, što novi ANC sustav diže na novu razinu za Samsungovu ponudu.

Novi dizajn nam svejedno nije ispadao iz uha, iako ga opet nismo testirali u ekstremnijim situacijama. IPX7 certifikat garantira vam otpornost na vodu te ste sigurni i od znojenja i može ih se isprati, no ipak ne bismo s njima ipak plivati. Samsung je na slušalice stavio više komandi od konkurencije te prepoznaju jedan, dva i tri pritiska te dulje držanje koji svi imaju neku ulogu, dok se držanje koje standardno kontrolira glasnoću može reprogramirati. Moramo naglasiti kako slušalice imaju i neke bonus funkcije koje se “otključavaju” samo ako koristite Samsungov ekosustav, poput 360° prostornog audio doživljaja. Kako imamo Samsungov mobitel za test slušalica, ova mogućnost se automatski upalila. Primjerice, kod gledanja YouTube videa, okretanjem glave zvuk se konstantno zadržava u smjeru gdje ostavite mobitel, što je svakako zanimljiv feature, no ne smatramo da gubite puno bez njega.

Samsung Galaxy Buds Pro 2

Kućište novih Samsung Galaxy Buds Pro slušalica izvana izgleda potpuno jednako prijašnjem modelu kojeg su imale Buds Live, no iznutra sada ima malo više mjesta kojeg su iskoristili za veću bateriju, a vidimo primjetnu izbočinu iznad samih slušalica u kutiji. Slušalice se pale i spajaju s mobitelom čim otvorite kutiju kako bi bile spremne jednom kada ih podignete i stavite u uši. Slušalice možete staviti otprilike, a magneti će dovršiti vaš posao te znate da su sjele kada se upali lampica na kućištu. Kućište, kao i slušalice, ima brzo punjenje, pa i pet minuta daje sat vremena slušanja. Kućište ima i bežično Qi punjenje te ga jednostavno stavite na punjač.

Slušalice imaju više mikrofona koji nude aktivnu blokadu okolne buke dubljih tonova, poput zvuka ceste, motora, vožnje u autu ili busu te drugih konstantnih zvukova. Iznenadni zvukovi visoke frekvencije, poput plača ili smijanja, proći će kroz izolaciju bez puno problema. I ako nemate uključen ANC za dulje trajanje baterije, slušalice imaju novu funkciju gdje prepoznaju kada počinjete pričati te automatski stišavaju glazbu i mikrofonima pojačavaju zvuk okoline kako biste mogli najnormalnije voditi razgovor bez da vadite slušalice. Zvuk koji Samsung nudi ovim slušalicama svidjet će se velikoj većini korisnika jer su duboki tonovi lagano naglašeni, a ni na najglasnijim postavkama ne “trgaju” ostale frekvencije u pjesmama. Detaljnog ekvilajzera nema, već možete birati između nekoliko raznih postavki koje će naglasiti različite frekvencije zvuka.


Samsung Galaxy Buds Pro bile su dio usporednog testa slušalica u kategoriji iznad 800 kuna 

tablica slusalica

(Stranica 1 od 2)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 2)

Više informacija

  • Model: Galaxy Buds Pro
  • Baterija: 6+ 15 h, brzo i bežićno punjenje
  • Dimenzije / masa: 6,3 g
  • Veličina drivera: 11 mm
  • Ostalo: active noise cancelling, SBC, AAC, Scalable codeci
  • Ustupitelj i cijena: Samsung www.samsung.hr cijena: 1.699,00 kn
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Samsung Galaxy Buds Pro

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Samsung Galaxy Buds Pro - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.