Prvi dojmovi: Samsung ViewFinity S8 S80UD monitor

Prvi dojmovi: Samsung ViewFinity S8 S80UD monitor

S 4K rezolucijom i atraktivnom dijagonalom od 32 inča, ulovit ćete svaki detalj na zaslonu. Kod monitora namijenjenih profesionalcima i kreatorima sadržaja, za koje je ovaj monitor i namijenjen, to su ključne mogućnosti. 

Uz to, svakom profesionalcu bit će bitna i točnost boja, koja je s ovim ViewFinity monitorom na razini. Uz podršku za HDR10, ViewFinity S8 S80UD pružit će praktički neograničen broj nijansi - Samsung spominje njih 1,07 milijardi. 

Ono što nam se na prvu svidjelo je stalak. Vrlo je jednostavno spojiti stalak s monitorom, zbog čega ste spremni za rad za nekoliko minuta. 

Stalak možete prilagođavati po visini, ali i rotirati za 90 stupnjeva za lakše čitanje dokumenata. 

1000005806.jpg

Sljedeća stavka za optimizaciju našeg radnog prostora jest ugrađeni KVM preklopnik koji nam omogućuje povezivanje i upravljanje dvama izvorima na ovom monitoru. Jedino što vama preostaje je odabrati kako ćete gledati taj sadržaj - na raspolaganju su vam podijeljeni zaslon, slika u slici ili slika uz sliku. 

Samsung ViewFinity S8 S80UD krasi odlična opremljenost, pa dolazi s USB-C, LAN, DisplayPort i USB-A/USB-B priključcima. Na taj način rješavate problem cable managementa, jer svu periferiju lako spojite u monitor, a zatim jednim kabelom uparite monitor s računalom ili laptopom. 

Tu također valja spomenuti da USB-C priključak omogućuje istodobno 90 W punjenje i prijenos podataka. 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Prvi dojmovi: Samsung ViewFinity S8 S80UD monitor

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.