Dell Vostro 5482

Dell Vostro 5482

Ozbiljni poslovnjak

Vostro linija prijenosnika sastoji se od poslovnih modela koji balansiraju performanse, autonomiju i kvalitetu izrade kako bi korisnicima pružili što kvalitetnije iskustvo pri radu.

Ovaj prijenosnik ne plijenu pažnju, no upravo to je i cilj njegova dizajna. Dell Vostro 5482 s lakoćom se uklapa u svako poslovno okruženje i na prvi pogled nije očito kakav se hardver skriva „ispod haube“. Ovaj prijenosnik izrađen je od kombinacije aluminija i plastike, te je očito da Dell ne štedi pri izradi Vostro serije. Zaslon Vostra 5482 ima nadprosječnu svjetlinu i dinamički raspon, vrlo visoku preciznost prikaza i površinu koja sprječava odsjaje. Za profesionalan rad ovaj prijenosnik je vrlo dobar izbor prvenstveno zbog zaslona, no i zbog hardverske konfiguracije. U srcu ovog prijenosnika nalazi se Intel Core i5 8565U četverojezgreni procesor s osam dretvi koji s lakoćom obavlja sve zadatke za koje je ovaj prijenosnik namijenjen a kao dodatnu pomoć Vostro 5482 ima i Nvidia GeForce MX130 grafičku karticu s 2 GB memorije.

Nema šale: Dellov poslovni prijenosnik naoružan je impresivnom količinom ulaza i izlaza

Dell Vostro 14 1

Zahvaljujući grafičkoj kartici ovaj prijenosnik je vrlo dobar izbor za lagani video editing te igranje manje zahtjevnih naslova kao što su League Of Legends.

Vrućina: Visoke performanse ovog prijenosnika prati i visoka temperatura

RealBench 20190615095330

Tipkovnica ovog prijenosnika ima kratak hod koji bi nekim korisnicima mogao smetati pri duljem korištenju, no kao iskupljenje tu je odlično pozadinsko osvjetljenje koje olakšava rad u nepovoljnim svjetlosnim uvjetima. Dell je za Vostro 5482 odabrao jedan od najboljih touchpada u segmentu, koji ima veliku dodirnu površinu i odličnu teksturu koja olakšava klizanje no ne smanjuje preciznost.

Test zagrijavanja

Dell Vostro 14 temperature 1

Ono što će poslovni korisnici cijeniti je skener otiska prsta koji omogućava jednostavno otključavanje prijenosnika. Dell Vostro 5482 zasigurno će se naći u brojnim uredima jer nudi sve što poslovnim korisnicima treba, te čak i više od toga što ga čini privlačnim i kreativnim korisnicima koji će cijeniti snagu njegove grafičke kartice.

Više informacija

  • Model: Inspiron 5482
  • Proizvođač: Dell
  • Procesor: Intel Core i7 8565U
  • Memorija: 8 GB DDR4
  • Grafički sustav: Intel UHD Graphics 620
  • Tvrdi disk: 256 GB NVMe PCIe
  • Zaslon: IPS Glossy Touchscreen, 1920 x 1080, 14"
  • OS: Windows 10 Home
  • Baterija: 42 Wh
  • Ustupitelj i cijena: www.comtel.hr, 6.845,00 kn
  • Grand Prix: 3,5
  • Best Buy: 3,01
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Dell Vostro 5482

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Dell Vostro 5482 - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.