Koju bluetooth tipkovnicu odabrati- Top 5 modela za Android, iOS i Windows uređaje

Koju bluetooth tipkovnicu odabrati- Top 5 modela za Android, iOS i Windows uređaje

S našeg tržišta probrali smo pet najzanimljivijih bluetooth tipkovnica koje možete koristiti s tabletima, računalima i drugim uređajima koji podržavaju ovaj bežićni protokol.

Sve se više briše granica između tableta i laptopa, pa high-end Android i iOS tableti postaju pravi strojevi s dodatkom bluetooth tipkovnice. I dok postoje tipkovnice koje kao dodatnu opremu nudi Apple ili Samsung, cijene im često nisu najniže. Stoga smo napravili odabir odličnih Android tipkovnica, modela koji idu uz iO, a mnoge se mogu istovremeno koristiti i za više uređaja.
U vrijeme kada imamo velike pametne telefone, tablete, pametne televizore i računala, jedan od najučinkovitijih načina upravljanja jest upravo putem bežične tipkovnice. Izbor na tržištu je velik, a odabrali smo top 5 modela bluetooth tipkovnica koje podržavaju Android i Windows operativne sustave, uz spominjanje jako dobre Appleove bežične tipkovnice.
Iako je broj Bluetooth tipkovnica koje se mogu pronaći ogroman, mi smo se fokusirali na one dostupne na našem tržištu. Krenete li tražiti po hrvatskim IT trgovinama, vidjet ćete ogromnu dominaciju brenda Logitech, pa su se i na naš popis ugurale njihove dvije tipkovnice.

Logitech K780

logitech k780 2

Moderna tipkovnica malih gabarita nešto je šira od tableta dijagonale 10,1 inča, ali u zamjenu nudi numeričke tipke koje obično izostaju s najboljih tipkovnica s podrškom za Android i iOS. Glavni feature Logitech K780 modela je podrška za čak tri uređaja istovremeno. Spojiti se možete putem Bluetooth konekcije, a za uređaje koji ga u 2020. godini nemaju tu je i USB dongle kako bi se ipak mogli spojiti.
Pokreću ju dvije AAA baterije i Logitech obećava dvije godine nesmetanog rada. Tipkovnica podržava Windows, MacOS, Android i iOS operativne sustave. Ono što nam se nije svidjelo za ovu nešto skuplju varijantu jest izostanak pozadinskog osvijetljenja te izostanak indikatora za CAPS LOCk i NUM LOCK tipke. S dizajnerske strane tipkovnica ima utor iznad tipaka u koji možete staviti vaš pametni telefon ili tablet što je izuzetno praktično.

Podrška: Windows, MacOS, Android, iOS
Masa: 875 g
Baterija: 24 mjeseca
Domet Bluetootha: 10 m
Cijena: 725,00 kn

(Stranica 1 od 5)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 5)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Koju bluetooth tipkovnicu odabrati- Top 5 modela za Android, iOS i Windows uređaje - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.