Usporedni test tableta

Usporedni test tableta

Prozor s pogledom na cijeli svijet

Svatko tko voli planirati svoj život, tko želi biti produktivan i ponekad pogledati koji film, pronaći će smisao u nabavci tableta.

Postoji ona dobra stara izreka, pametan piše, a budala pamti. Često bih se toga sjetio kad bih spremao neki ispit za fakultet i prolazio kroz poluprazne bilježnice. Bilo mi je jasno kad sam slušao, bar sam to na prvu mislio. Koliko puta ste vi mislili da ste zapamtili sve stvari iz prve, a koliko puta ste ipak shvatili da niste?

Očito su i neki od drevnih Sumerana zaboravljali godišnjice brakova, što je jako ljutilo njihove žene. Plemenito su odlučili da žele spasiti sebe, ali i nas. Zbog toga su otprilike 3.400 godina prije Krista izumili pisanje. Ovakve informacije, kao i mnoštvo drugih, bombardiraju nas svaki dan sa svih strana, a na nama je da proberemo one nama najbitnije. Jednom kad smo probrali takve, zgodno bi ih bilo zapisati da ih ne zaboravimo.

Svatko od nas živi manje-više organiziran život i ima mnoštvo obaveza kroz dan. Treba to sve pratiti. Većina vas, minimalno pet puta na dan u glavi vrti i planira sve obaveze za danas, ali i za cijeli tjedan. Izgubite puno vremena i živaca planirajući sve obaveze samo da bi se na kraju dana, kad legnete u krevet, sjetili da ste nešto zaboravili.

Na sreću, u nastavku ovog teksta nudimo jako atraktivna rješenja. Kad nabavite tablet, ne samo da ćete biti pametniji jer ćete si s guštom zapisivati stvari, bit ćete također jako cool. Zapišite, skicirajte, nacrtajte i možda ono najbitnije, sačuvajte si to zauvijek.

Tabula rasa

Sada, kada imamo tablete pred sobom - za što nam točno oni služe? Rješavamo neke zadatke? Imamo papir i olovku. Trebam zapamtiti i isplanirati određeni datum? Imamo Googleov kalendar. Želimo biti kreativni? Prvo ćemo upaliti Photoshop, a zatim možda izvaditi i vodene boje. Trebamo pročitati i spremiti neki dokument? Imamo računalo. Želimo gledati film? Imamo televizor. Ah da, to su bile misli prije ovog usporednog testa. Što se promijenilo?

U otprilike dva tjedna koliko je trajalo naše testiranje, shvatili smo da tableti mogu sve što je gore navedeno, pa čak i više. U jednom prozoru crtate svoje novo remek-djelo, dok u drugom imate obavezni sastanak na Zoomu. U trećem prozoru imate recept za desert, a u četvrtom stoji prazan list koji čeka natuknice sa spomenutog sastanka.

Sve to, i još više, u stanju su činiti modeli u ovom nekonvencionalnom usporednom testu. Svaki učenik ili umjetnik, menadžer ili pravnik, fitness trener ili doktor, u biti, svatko tko voli planirati svoj život, tko želi biti produktivan i ponekad pogledati koji film, pronaći će smisao u nabavci tableta.

(Stranica 1 od 5)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 5)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Usporedni test tableta - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.