CAT S62 Pro

CAT S62 Pro

Za posao i za slobodno vrijeme

Robusni telefon s jedinstvenom termalnom kamerom u elegantnom izdanju.

CAT S62 PRO je novi flagship koji nastavlja tradiciju S6x modela kao najjačih CAT mobitela s termalnom kamerom. Novi model je dosta elegantniji od prethodnika, no i dalje zadržava MIL SPEC 810H certifikat koji jamči otpornost na padove s visine do 1,8 metara. Tu je i neizostavna IP68 zaštita koja znači da mobitel može biti u vodi do dubine 1,5 metara u trajanju 35 minuta. Uz sve to, uređaj je otporan i na prašinu.

Sprijeda se nalazi 5,7 inčni IPS LCD ekran rezolucije 1080 x 2160 piksela. Ekran jako dobro reagira na dodire, a moguće ga je koristiti čak i s rukavicama. Kutovi gledanja, kao i pozadinsko osvjetljenje, bi mogli biti i bolji. Sami ekran je zaštićen Gorilla Glass 6 zaštitom. Obrub ekrana je nešto veći nego kod drugih uređaja na tržištu, no to isto pripisujemo prethodno spomenutim zaštita.

 

Termalna

Iznad ekrana se nalazi slušalica, prednja kamera i LED bljeskalica, dok je prostor ispod ekrana neiskorišten. Zaobljene aluminijske stranice te izostanak „zuba“ na gornjem dijelu daju dozu elegancije ovom uređaju, dok vidljivi vijci naglašavaju robusnost ovog mobitela. Na desnoj strani se nalazi nazubljena tipka za paljenje/gašenje uređaja te tipke za pojačavanje i stišavanje glasnoće, dok se na lijevoj strani nalazi karakteristična narančasta multifunkcijska tipka koja je također nazubljena.

Sve tipke su dosta velike i razdvojene. Na lijevoj strani se nalazi i poklopac s brtvom za hibridni utor za microSD i nano SIM karticu. Na donjoj strani se nalazi mikrofon, zvučnik te USB Type C utor.

Stražnja strana je izrađena od gume, a na njoj se nalazi glavna karakteristika ovog mobitela, FLIR termalna kamera, koja ovaj uređaj svrstava u posebnu kategoriju. U odnosu na prethodni model, termalna kamera je dodatno unaprijeđena te sada ima 4 puta više termalnih piksela. Termalne fotografije se snimaju u posebnoj aplikaciji u kojoj je moguće odabrati više točaka mjerenja, minimalnu i maksimalnu ili prosječnu temperaturu, izoterme, a moguće je snimati i termalni video.

 

Termalna2

Sve termalne fotografije je moguće pregledati ili uredi u My FLIR pro aplikaciji te izraditi i izvještaje. Pored termalne kamere CAT S62 Pro posjeduje i 12 megapikselnu glavnu kameru s LED bljeskalicom. Fotografije nastale u uvjetima dobrog osvjetljenja će biti sasvim pristojne kvalitete, dok s padanjem osvjetljenja pada i kvaliteta fotografija te je primjetan veći šum. Tu je i mogućnost snimanja video zapisa u 4K rezoluciji. Prednja ili „selfi“ kamera je 8 megapiksela te i kod nje kvaliteta fotografije ovisi o jačini svjetla.

 

U skladu s vremenom

Unutar kućišta se nalazi Snapdragon 660 procesor sa 8 jezgri (4x 2,2GHz + 4x 1,8 GHz), a za grafiku brine Adreno 512 GPU. Procestor je uparen sa 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije, što će zadovoljiti dobar dio korisnika. Kada se sve navedeno upari s čistim Androidom 10, jasno je da nema zastajkivanja pri svakodnevnom radu, čak i kod više pokrenutih aplikacija, a moguće je pokrenuti i koju zahtjevniju igricu.

Za napajanje ovog uređaja se brine baterija kapaciteta 4000 mAh, a mobitel podržava i brzo punjenje. S jednim punjenjem, mobitel će izdržati preko 1 dana korištenja, no to isto ovisi o upotrebi termalne kamere.

 

CAT S62 Pro 1

CAT sa svojim mobitelima cilja na relativno usku kategoriju kupaca, a s modelom S62 Pro nude jedinstveni proizvod koji će privući pažnju korisnicima kojima je potrebna termalan kamera prilikom rada ili za brza otkrivanja toplih ili hladnih „točki“ u određenim uvjetima. Ili onih koji jednostavno žele izdržljiv mobitel koji je otporan na padove, vodu i prašinu, a kamera im nije glavni kriterij za kupnju.

Više informacija

  • Model: S62 Pro
  • Ukupna ocjena: 4,3
  • Performanse: 4
  • Mogućnost: 5
  • Cool faktor: 4
  • Proizvođač: CAT
  • Operativni sustav: Android 10
  • Procesor: Snapdragon 660
  • Pohrana: 128 GB
  • Memorija: 6 GB
  • Konektor: USB-C
  • Ekran: IPS LCD, 5,7”, 1080 x 2160 piksela
  • Stražnja kamera: 12 MP, f/1.8, širokokutna, 1/2.55”, PDAF, EIS, FLIR termalna kamera, Lepton 3.5 modul
  • Prednja kamera: 8 MP
  • Baterija: 4.000 mAh
  • Dimenzije i masa: 158.5 x 76.7 x 11.9 mm , 248 g
  • Plus: FLIR termalna kamera što uređaj čini jedinstvenim na tržištu, baterija, MIL-STD-810H, IP68 zaštita
  • Minus: pozadinsko osvjetljenje ekrana je nešto slabije, glavna kamera bi moga biti bolja u uvjetima lošijeg osvjetljenja, stariji procesor
  • Ustupitelj i cijena: CAT, www.cat.com Cijena: 5.185,00 kuna
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za CAT S62 Pro

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

CAT S62 Pro - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.