ECS na Computexu lansira LEET Gaming matičnu ploču i LIVA Pro mini-PC

ECS na Computexu lansira LEET Gaming matičnu ploču i LIVA Pro mini-PC

Na Computexu koji počinje krajem svibnja nalazi se i ECS sa svoja dva najavljena proizvoda.

Ovogodišnji Computex održava se od 31.svibnja do 4.lipnja i na njemu će biti prisutne mnogobrojne kompanije koje će predstaviti svoje nove proizvode. Među njima je i ECS (EliteGroup Computer System) koji će predstaviti Z170-Lightsaber matičnu ploču i LIVA Pro mini računalo.

Z170-Lightsaber matična ploča dolazi s gamerima omiljenim Killer E2400 Gaming Gigabit Ethernet kontrolerom koji prioritizira bandwidth i pomaže u smanjenju latencije. Sadrži neovisnu soluciju za zvuk zvanu Super Audio, koja štiti od elektromagnetskih smetnji. Moguće je zamijeniti i audio pojačalo, a dodatnu kvalitetu ploči osigurava Nichicon audio kondenzatori. U skladu s mnogim gamerskim matičnim pločama koje imaju sustav osvjetljenja, tako i ECS-ova ima specijalni Illumination LED sa sedam boja. Od ostalih detalja spomenuto je još jedino i novi USB dizajn napajanja koji podržava zahtjevne USB uređaje poput VR naočala i USB portovi s 1000 Hz odzivom za vrhunske gaming tipkovnice i miševe. Radit će (u skladu s imenom) na Z170 čipsetu. Ostali detalji o ploči trenutno nisu poznati.

Drugi najavljeni uređaj je i mini računalo LIVA Pro, izrađeno u suradnji s Intelom. Zajedničkim snagama razvili su novi oblik, MINI STX matičnu ploču na DIY desktop tržištu. Ovaj format je za 29 posto manji od MINI ITX-a. Njegova veličina s MINI STX matičnom pločom iznosi 1,3 litara, podržavajući zadnje Core i procesore, standardne LGA115x hladnjake i DDR4 SO-DIMM memoriju do 32 GB. Pitanje pohrane je osigurano putem 2,5-inčnog hard diska ili SSD-a. Također je podržan USB 3.0 s Type-C konektor, klasična bežična konekcija Wi-Fi i Bluetooth i HDMI i DisplayPort.

Ostali detalji o oba dva proizvoda najvjerojatnije bit će objavljeni prilikom predstavljanja na Computexu u Taipeiu.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

ECS na Computexu lansira LEET Gaming matičnu ploču i LIVA Pro mini-PC - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.