Usporedni test pametnih satova - 1.0 out of 5 based on 1 vote
Usporedni test pametnih satova

Usporedni test pametnih satova

Precizan k'o urica

Božićni popusti su savršena prilika za kupnju novih gadgeta za asistenciju pri vježbanju i razonodi, a što je bolje od pametnog sata.

Dolaskom proljeća sve smo nemirniji u kućama, a sve ljepše vrijeme zove nas u prirodu i na rekreaciju. Čime god da se bavimo, rekreacijski ili profesionalno, svi mi volimo znati kakve su nam performanse i vizualizirati svoj napredak. To je vrlo jednostavna ljudska potreba koja se već u mnogim sferama života pretvorila u „igru“, od skupljanja bodova na kojekakvim potrošačkim karticama, do samih igara koje vas konstantno boduju i nude vam neke ciljeve.

Pokazalo se da s ispunjavanjem zanimljivih ciljeva koji se ne doimaju nedostižnima ljudi obavljaju razne zadatke s više volje, te se na kraju i bolje osjećaju. Zašto taj princip ne bismo implementirali i u svakodnevno vježbanje? Pametni satovi pokazali su se kao veliki booster rekreativcima i sportašima te im pomažu u vizualizaciji vlastitih mogućnosti i napredaka. Kako satovi postaju pametniji, tako proizvođači konstantno dodaju nove funkcije, koje vam osim prikaza podataka nude i savjete te točne upute za obavljanje pojedinih vježbi na temelju vaših trenutnih mogućnosti.

No, rekreacijska strana modernih pametnih satova samo je jedan dio priče. Odlični su suputnici svakom mobitelu te nude ogroman broj mogućnosti i aplikacija, ovisno o proizvođaču i cjenovnom rangu te vašim potrebama.
Mi smo tako složili pregled popularnih mainstream satova na našem tržištu s popisom raznih mogućnosti koje možete očekivati, a na vama je samo da odaberete idealan primjerak za sebe. Testirali smo šest satova koji se nalaze i u našoj usporednoj tablici, dok u temi ukupno obrađujemo 11 zanimljivih modela koji se mogu naći na našem tržištu.

 

(Stranica 1 od 4)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 4)
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Usporedni test pametnih satova - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.