Veliki usporedni test najboljih akcijskih kamera

Veliki usporedni test najboljih akcijskih kamera

Kamera, ton, akcija

Jeste li spremni snimiti nezaboravne akcijske scene s vaše avanture? Za vrhunsko snimanje trebat će vam i vrhunska kamera. Saznajte koja je dobra za snimanje vaše avanture.

Kako bismo dostojno usporedili akcijske snimke akcijskih kamera, trebalo se odlučiti za sport poput skakanja s padobranom ili lude vožnje ekstremnih brzina te snimiti akciju i napraviti usporedbu. No pri skakanju s padobranom snimka je dovoljno stabilizirana samim padobranom, a lude vožnje ekstremnih brzina su riskantne te mogu oštetiti vozilo i vozača.

Kako bismo doskočili takvim izazovima, minijaturizirali smo vozilo te je tako i relativno ravan teren postao ekstremno neravan i grbav. Ta minijaturizacija nam je pružila dovoljno akcije kako bismo dostojno usporedili snimke akcijskih kamera bez riskiranja ozljeda vozača i vozila.

Kameru smo montirali na autić na daljinsko upravljanje te ga provozali po zahtjevnijem terenu.

Video je, kao i obično, dostupan na našem YouTube kanalu na adresi https://www.youtube.com/vidilab, a kako biste i sami mogli vidjeti je li stabilizacija na akcijskim kamerama dobra i u kojoj mjeri može stabilizirati video, priložili smo i snimku s mobitela na kojoj je trešnja iznimno izražena s obzirom na to da mobiteli (barem većina) nemaju nikakvu stabilizaciju slike.

 

(Stranica 1 od 5)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 5)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Veliki usporedni test najboljih akcijskih kamera - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.