Top 10 najboljih kombinacija bežičnog miša i tipkovnice

Top 10 najboljih kombinacija bežičnog miša i tipkovnice

Koji bežični miš i tipkovnicu odabrati?

Ako niste ljubitelj kablova, bežićni miš i tipkovnica vaš će radni ili prostor oko kućnog računala učiniti prostranijim i urednijim.
 
 
Kada kupujete bežičnu kombinaciju miša i tipkovnice u jednom kompletu, glavna prednost je u jednostavnom spajanju, a i dizajn će im biti komplementaran. Ako želite stol bez žica uz dobre performanse miš i tipkovnica combo su najbolje rješenje. Neke od tipkovnica u našem pregledu podržavaju i spajanje na tablete, a većina se može koristiti s pametnim televizorima čime možete doskočiti napornom upisivanju pojmova u YouTube tražilicu. Tipkovnice i miševi se razlikuju po dizajnu i namjeri, pa smo izdvojili premium modele visoke kvalitete i s brojnim dodatnim mogućnostima, stilski dotjerane tanke minimalističke modele i klasičarske poslovne kombinacije. Donosimo vam Top 10 kombinacija bežičnog miša i tipkovnice.
 

Logitech MK240 Nano

Logitech mk240 nano
Tipkovnica koja u isto vrijeme promiče minimalizam, a dizajnom vrišti primjetite me s efektnom kombinacijom žutih kričavih natpisa na stisnutom layoutu ove male tipkovnice. Kompaktan dizajn, vrlo tanko kućište s nogama za namještavanje visine pri tipkanju sačuvat će mjesto na radnom stolu. Miš je srednje veličine s optičkim senzorom od 1000 dpi. Tipkovnica je odličan izbor ako ne trebate numerički dio, a potrebna vam je pouzdana tipkovnica koja neće zauzimati puno prostora. Dodatne prednosti su dugo trajanje baterije od 36 mjeseci za tipkovnicu i godinu dana za miša. Uz sve to tipkovnica je otporna na prolijevanje tekućine.
Cijena: 139,00

Logitech MK220 Wireless Desktop

Logitech mk220
Jeftinija opcija iz Logitecha nudi vrlo klasičan dizajn s tipkama standardne veličine i dubljeg hoda, ali u manjem form-factoru pri čemu je proizvođač očistio svu okolnu plastiku i doslovno odrezao oko tipki. U ovoj kombinaciji dobit ćete standardni miš s tri tipke. Cijena i dugo trajanje baterije od dvije godine za tipkovnicu i pet mjeseci za miša glavne su prednosti uz spomenute dimenzije koje su i do 36% manje od standardnih tipkovnica bez žrtvovanja veličine tipki. MK220 spaja se putem 2,4 GHz donglea i jedna od glavnih prodajnih točaka je glasnoća, odnosno tih rad.
Cijena: 189,00 kn

Logitech MK470

Logiteck mk470
Minimalizam uz moderan i tanak dizajn glavne su prednosti kojima do kupaca pokušava doći MK470 kombinacija miša i tipkovnice. Logitech ima stvarno bogatu gamu proizvoda i svaki pokušava pokriti neku nišu. Iako je relativno mala i tanka, ova tipkovnica ima i numerički dio i svih 12 funkcijskih tipaka može raditi u kombinaciji s FN tipkom. Stil tipaka podsjeća na laptop tipkocvnice, dok je miš također tanak i podsjeća na Pebble samostalnog miša iz Logitech ponude. Tipkovnica nudi dugih 36 mjeseci trajanja baterije, dok bi vam miš trebao izdržati 18 mjeseci.
Cijena: 379,00 kn

Logitech MK850

Logitech mk850
Kombinacija tipkovnice i miša MK850 kao glavni adut ima brigu o ergonomiji koja se očituje u zaobljenom dizajnu dijela sa slovima kao i u odmorištu za dlanove. Dodatno kao i većina tipkovnica, tu su nožice za podizanje visine. Ova se kombinacija može lako spojiti s tri uređaja i koristite li primjerice tablet, računalo i laptop s pritiskom na izdvojene tipke mijenjate između uređaja kojima upravljate. U Logitech softveru, možete podesiti i različite akcije koje pokrećete FN tipkom i mišom. Baterije će vam potrajati 36 mjeseci u tipkovnici, te 24 mjeseca u mišu. Spajanje s uređajima ide preko Bluetootha ili preko USB 2,4 GHz donglea. Optički miš ima rezoluciju od 1000 dpi, ultra brzo skrolanje i čak 8 programibilnih tipki. Ovo je kvalitetna kombninacija za napredne korisnike koji će znati iskoristiti dodatne kombinacije brzih radnji.
Cijena: 854,00 kn

Logitech MX900

Logtitch mx90
Premium model miša i tipkovnice koji donosi niz atraktivnih mogućnosti. Ovaj combo se sa računalom spaja putem 2,4 GHz recievera koji će vam zauzeti jedan USB utor. MX Master miš može se spajati i Bluetoothom, a u tom načinu spajanja može se odjednom povezati s tri uređaja. Tipkovnica je punog profila i s pozadinskim osvijetljenjem. Osvijetljenje se pomoću senzora, a osim za količinu svjetla u prostoru tu je i senzor blizine. Ugodna je za tipkanje, ima konkavne tipke s zaobljenim rubovima i prilično je masivna. Miš ima poseban atraktivan ergonomski oblik, no najvažnije je da dolazi s Dark Field tehnologijom koja omogućuje korištenje na svim podlogama uključujući i staklo. Oba uređaja dolaze s punjivim baterijama. Na jednom punjenju trebali bi izdržati deset sati rada, a MX900 dolazi s USB kablom za punjenje. Minus ove vrhunske kombinacije miša i tipkovnice je iznimno visoka cijena.
Cijena: 1.099,00 kn

Genius SlimStar 8008

genius slimstar 8008
Jeftinija varijanta bežićnog miša i tipkovnice stiže iz Geniusa. Dizajn miša je jednostavan, a kao i tipkovnica koja je punog profila s numeričkim tipkama u izradi je korištena plastika koja ima izgled brušenog aluminija. Hod tipki nije pretjerano plitak. Svih 12 funkcijskih tipki mogu se prilagoditi korištenju u svakoj od aplikacija. Ne sviđa nam se nešto manja enter tipka. Miš ima optički senzor, no podržava rad na svim podlogama, pa tako i na staklu, a ima rezoluciju od 1000 dpi. S računalom ili televizorom se kombinacija povezuje putem 2,4 Ghz USB donglea. U paketu ćete dobiti baterije za tipkovnicu i miša.
Cijena: 160,00 kn

HP Pavilion Wireless Combo

hp pavilion wireless combo
Vrlo konzervativan dizajn koji vuče na poslovnu primjenu dolazi iz HP-a s njihovom odličnom tipkovnicom koja ima tanak dizajn i nešto plići hod tipki. Cijeli layout tipkovnice je tu uključujući i numerički tio, s tim da je enter tipka nešto uža. Spajanje ide standardno preko nano USB priključka, a i miš i tipkovnica koriste dvije AAA baterije. I dok tipkovnica skuplja pozitivne kritike korisnika, pomalo generički miš je slabija karika ovog bežićnog dvojca namijenjenog ugodnom korištenju računala bez suvišnih kablova.
Cijena: 458,00 kn

Lenovo Essential Wireless

Lenovo Essential Wireless
Lenovo nudi tri različite kombinacije bežićnog miša i tipkovnice, a mi smo u pregled uvrstili srednju varijantu. Lenovo je ponudio tanak dizajn tipkovnice s naglaskom u svojoj promociji na kvalitetu dugotrajnog tipkanja. Chiclet stil tipkovnice i tipke kratkog hoda čine ovu kombinaciju nenametljivom. Tipkovnica je donekle stisnuta u 2,5 zone, s ipak potpunim numeričkm dijelom. Također se spaja 2,4 GHz bežićnom vezom. Tu je LED indikator za status baterije te podesive noge za nagib tipkovnice. Miš je i za lijevake i za dešnjake, dolazi s tri tipke i ima optički senzor. Baterija i kod miša i kod tipkovnice traje do godinu dana.
Cijena: 305,00 kn

Dell KM714 Wireless Combo

Dell KM714 Wireless Combo1
Minimalistički poslovni dizajn lako će se uklopiti u radni prostor. Dell KM714 dolazi s chicklet tipkovnicom koja uz tanko kućište ima i predefinriani nagib. Na metalnom rubu tipkovnice smjestile su se tipke s razmjerno velikim hodom, udobna za tipkanje što joj je ujedno i glavna prednost. Miš i tipkovnica se povezuju s USB nano dongle recieverom. Laserski miš dolazi sa šest tipki, a kao i tipkovnica može se pohvaliti dugim trajanjem baterije. Jedini ozbiljniji minus je nešto viša cijena.
Cijena: 476,00 kn

SBOX WKM-26

SBOX WKM
Zanimljiva tipkovnica iz SBOX-a osim povoljne cijene nudi raspored od punih 106 tipki na koje je dodano još 9 multimedijalnih za lakše upravljanje sadržajem. Optički bežićni miš ima zanimljiv i pomalo napadan dizajn, a stiže s rezolucijom od 800 dpi. Kombinacija se spaja s računalom putem USB donglea i ima domet 10 metara. Tipkvnica ima LED indikator za stanje baterije. Tipke su nešto dužeg hoda i vrlo dobrih performansi.
Cijena: 139,00 kn
(Stranica 1 od 10)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 10)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Top 10 najboljih kombinacija bežičnog miša i tipkovnice - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.