Top 10 najboljih kombinacija bežičnog miša i tipkovnice

Top 10 najboljih kombinacija bežičnog miša i tipkovnice

Koji bežični miš i tipkovnicu odabrati?

Ako niste ljubitelj kablova, bežićni miš i tipkovnica vaš će radni ili prostor oko kućnog računala učiniti prostranijim i urednijim.
 
 
Kada kupujete bežičnu kombinaciju miša i tipkovnice u jednom kompletu, glavna prednost je u jednostavnom spajanju, a i dizajn će im biti komplementaran. Ako želite stol bez žica uz dobre performanse miš i tipkovnica combo su najbolje rješenje. Neke od tipkovnica u našem pregledu podržavaju i spajanje na tablete, a većina se može koristiti s pametnim televizorima čime možete doskočiti napornom upisivanju pojmova u YouTube tražilicu. Tipkovnice i miševi se razlikuju po dizajnu i namjeri, pa smo izdvojili premium modele visoke kvalitete i s brojnim dodatnim mogućnostima, stilski dotjerane tanke minimalističke modele i klasičarske poslovne kombinacije. Donosimo vam Top 10 kombinacija bežičnog miša i tipkovnice.
 

Logitech MK240 Nano

Logitech mk240 nano
Tipkovnica koja u isto vrijeme promiče minimalizam, a dizajnom vrišti primjetite me s efektnom kombinacijom žutih kričavih natpisa na stisnutom layoutu ove male tipkovnice. Kompaktan dizajn, vrlo tanko kućište s nogama za namještavanje visine pri tipkanju sačuvat će mjesto na radnom stolu. Miš je srednje veličine s optičkim senzorom od 1000 dpi. Tipkovnica je odličan izbor ako ne trebate numerički dio, a potrebna vam je pouzdana tipkovnica koja neće zauzimati puno prostora. Dodatne prednosti su dugo trajanje baterije od 36 mjeseci za tipkovnicu i godinu dana za miša. Uz sve to tipkovnica je otporna na prolijevanje tekućine.
Cijena: 139,00
(Stranica 1 od 10)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 10)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Top 10 najboljih kombinacija bežičnog miša i tipkovnice - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.