Ultimativna 4K gaming konfiguracija

Ultimativna 4K gaming konfiguracija

Vidilab gaming PC bez kompromisa

PC je bez sumnje tehnički najimpresivnija platforma za igranje, no ako se želite uistinu uvjeriti u tehničku superiornost PC gaminga, morate odabrati najbolje komponente, koje će čak i najzahtjevnije AAA naslove pokretati na najvišim postavkama kvalitete grafike uz visok i stabilan framerate.

PC je još davnih dana postao glavna gaming platforma i upravo su se na PC-ju pojavljivali najzanimljiviji naslovi koji su pomicali granice grafike u videoigrama. Prije više od 10 godina upravo se na PC-ju pojavio naslov koji će zauvijek promijeniti način na koji gledamo na gaming računala i PC gaming, a to je, naravno, Crysis. I dan danas se prilikom izgradnje nove konfiguracije kroz šalu zapitamo: „But can it run Crysis?“, što je dokaz koliki je utjecaj ovaj Crytekov naslov imao na PC gaming.

Od izlaska Crysisa na PC su došli grafički mnogo impresivniji naslovi koji demonstriraju najnovije tehnologije, no niti jedan nije uspio „slomiti“ računala na isti način na koji je to činio Crysis. Umjesto na određeni naslov fokus se prebacio na VR te 4K gaming i danas je cilj PC gamera pokrenuti što više naslova uz najviše kvalitete grafike na 4K rezoluciji. Iako govorimo samo o povećanju rezolucije, implementacija naprednih tehnologija i loša optimizacija čine pokretanje određenih naslova u 4K velikim izazovom za koji je potreban najbolji hardver. Mi smo se pridružili pripadnicima „PC Master Race“ u pohodu na 4K gaming uz najbolju gaming konfiguraciju 2018. godine.

(Stranica 1 od 4)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 4)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Ultimativna 4K gaming konfiguracija - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.