Overkill gaming monster

Overkill gaming monster

AMD se dvije godine bavio srednjim cjenovnim segmentom, a napokon je spreman pokazati najbolje što može s trenutnom tehnologijom

Radeon se vraća u velikom stilu

 

AMD je krajem ovog ljeta izbacio mnoštvo high-end dijelova, čime su entuzijasti napokon dobili nove igračke i od crvenog tima. Novi procesor Threadripper donosi nam neviđene performanse za traženu cijenu, a sa sobom je donio i seriju matičnih ploča X399 s mogućnostima za koje je Intel do sada i te kako naplaćivao. Osim procesora, konačno smo dočekali i dugo najavljivane grafičke kartice Vega.

Tako dolazimo i do našeg Gaming Monstera. Na izbor su nam došle tri kartice Vega koje je AMD nedavno predstavio, kao i Threadripper CPU, namijenjen zahtjevnim korisnicima čiju glad mogu zadovoljiti samo 32 jezgre s quad-channel memorijom. Mi smo ga iskoristili kako bismo izvukli i zadnji frame u svakoj sekundi. U ovom slučaju fokusiramo se na grafičke performanse kako bismo vidjeli može li Radeon zasjesti na tron najisplativije high-end grafičke kartice. Testirali smo obje nove kartice, s time da smo model 64 imali u dvije varijante i rezultate smo usporedili s Nvidia GTX 1080 Ti.

Iako su u AMD-u originalno kao konkurenciju vidjeli običnu 1080, zbog rudarenja kriptovaluta cijena je kartice skočila gore, pa smo kao zajednički nazivnik uzeli cijene. Nakon detaljnog testiranja, složili smo brutalni overkill gaming stroj koji će prožvakati sve igre u 4K rezoluciji i na ultra visokim postavkama. Naravno, nije sve tako bajno s novim karticama, a i te ne baš dobre stvari detaljno smo secirali u nastavku teme.

 

(Stranica 1 od 3)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 3)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Overkill gaming monster - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.