Playstation 4 Pro i VR: Sljedeća generacija PS Gaminga - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Playstation 4 Pro i VR:  Sljedeća generacija PS Gaminga

Playstation 4 Pro i VR: Sljedeća generacija PS Gaminga

VR people magic people

U isto vrijeme u Vidilab su nam stigli nadograđena Sonyeva konzola Playstation 4 Pro i Virtual reality headset koji u odnosu na Oculus i HTC nudi pristupačnije VR iskustvo i u startu dolazi s odličnom softverskom podrškom.

Plejka četvorka verzija 2.0 odnosno Pro stigla nam je u Vidilab, dok smo na glave stanovnika dobili naglavušu imena PS VR. Mljac! Sony je ponovno povukao potez kojim bi vrlo lako mogao pokoriti potpuno novo tržište 4K i VR gaminga, bez obzira što mi mislili, željeli i znali o hardveru koji pokreće najnaprednije VR i 4K gaming sustave na planetu. Nakon što smo došli u priliku duže vrijeme isprobavati igranje pomoću najnovijeg PlayStation sezonskog kompletića, totalno nam je splasnula želja da vam pričamo o prednosti hardvera koji pokreće najizazovnije gamerske VR i 4K sadržaje na PC računalima, jer smo postali svjesni da je Sony razmišljao o svakom detalju nove inačice PS 4 (Pro) konzole i PS VR headseta tri koraka ispred ostalih.

Kao što je svojevremeno PSX napravio revoluciju u gamingu bez obzira na to što je bio slabiji od gotovo svakog poštenog računala na tržištu, tako je i najnovija generacija PlayStation gaminga na najboljem putu da ostvari slične rezultate, jer nudi najbolji omjer cijene i performansi i donosi obilje naslova koje Sony i developeri igara štancaju kao ludi pa se s njihovom bazom nikome nije jednostavno nositi. Na kraju je naravno riječ kao i uvijek na gamerima, koje ne zanima je li Sonyjev 4K “pravi” 4K, odnosno je li PS VR slabije rezolucije od Rifta i Vivea, već im je bitno kako se konzolaški hardver “obračunava” s igrama. Svi iz uredništva koji su isprobali igranje pomoću PS4 Pro i PSVR-a, bez obzira bili novinari, urednici, stručnjaci za hardver, marketingaši, tajnice jako su se zabavili i uživali u igranju pa možemo biti sigurni da će Sony gaming i dalje imati vojske fanova.

(Stranica 1 od 4)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 4)
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Playstation 4 Pro i VR:  Sljedeća generacija PS Gaminga - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.