Bang & Olufsen Beoplay HX - 3.0 out of 5 based on 2 votes
Bang & Olufsen Beoplay HX

Bang & Olufsen Beoplay HX

Ako želite biti cool

Bang & Olufsen je proizvođač audio opreme poznat po eleganciji i ekstravaganciji, a tome, naravno, odgovaraju i cijene. Mogli bismo reći da se radi o Rolls-Royceu među audio opremom.

Kada se odlučite za kupnju Bang & Olufsen proizvoda, znate da možete očekivati vrhunsku kvalitetu i performanse, ali i impresivan dizajn. Imajte na umu da Bang & Olufsen nije tvrtka čiji su taktika i prioritet biti jeftiniji od drugih. Znaju što nude i samouvjereni su da će pravi audiofili to znati cijeniti.

Beoplay HX slušalice izrađene su od luksuznih i skupih materijala, koji su raspoređeni tako da služe dizajnu umjesto da ga diktiraju. Beoplay HX model ćete moći nabaviti u nekoliko različitih boja, ali svim varijantama je zajedničko da izgledaju posebno i jako premium. To je i za očekivati od bilo kojeg B&O produkta.

 

Bang__Olufsen_HX_Wireless-3.jpg

Kad ih stavite, odmah ćete primijetiti da su meke oko ušiju, udobne za glavu i vrlo lagane. Imaju otprilike 285 grama. Bang & Olufsen Beoplay HX užitak je nositi. Možete ih vrlo lako nositi satima bez osjećaja nelagode. Primijetio sam da u usporedbi s drugim modelima nisu ni toliko velike, pa će se mnogima baš zbog toga dopasti.

Iako se zbog upotrebe vrhunskih materijala čine vrlo čvrste i kvalitetne, ove bežične slušalice nemaju službenu IP ocjenu što znači da nisu vodootporne niti otporne na prašinu. To je velika šteta, posebno kad smo u ovoj cjenovnoj kategoriji. Morat ćete biti jako oprezni ako ih planirate nositi na kišne dane.

 

Bang__Olufsen_HX_Wireless-4.jpg

Po pitanju tipki, oko rubova naći ćete tipku za Bluetooth, višenamjensku tipku i tipku za ANC. Slušalice imaju mogućnost prepoznavanja dodira, pa ih tako možete dodirnuti jednom da biste reproducirali ili pauzirali pjesmu. Prijeđite prstom unatrag da biste se vratili na posljednju pjesmu, prijeđite prstom naprijed da biste preskočili na sljedeću pjesmu i prijeđite prstom oko ruba da biste podesili glasnoću.

Naravno, Beoplay HX ima izvrsnu kvalitetu zvuka. Čist, jasan i oštar - zvuk je prepun energije i detalja.

Mogli bismo reći da se čuje svaki milimetar svake pjesme. Vokali su savršeno čisti, dok je svaki prisutni instrument dobro uočljiv. Zvučna pozornica je prikladno široka. Srednje frekvencije se kontrolirano probijaju kroz sredinu, niske frekvencije su snažne i osjećate njihovu energiju, a visoki tonovi su jaki, a da pritom nisu kreštavi. Tko god da jeste i kakav god vaš glazbeni ukus bio, ovaj model će biti odličan izbor za vas jer je zvuk doista impresivan.

 

Bang__Olufsen_HX_Wireless-2.jpg

Aplikacija koja je dostupna za iOS i Android će vam dati dodatnu kontrolu nad slušalicama. Možete prilagoditi glasnoću, omogućiti automatsko stanje mirovanja nakon 15 minuta neaktivnosti, uključiti detekciju nošenja koja automatski pauzira glazbu kada ih skinete, a moći ćete vidjeti i postotak baterije.

Također možete ručno podesiti razinu poništavanja buke u aplikaciji, od maksimalnog ANC-a sve do transparentnog moda koji vam reproducira vanjske zvukove i daje osjećaj da nemate slušalice. ANC radi sjajan posao uklanjanja buke. Buka koja se probije do vaših ušiju je zanemariva, a kad slušate glazbu, stvarno ne čujete ništa osim svoje pjesme.

Nosio sam ih cijelo vrijeme prilikom pisanja ovog teksta i nisam čuo ni svoju, a kamoli druge tipkovnice u redakciji. Šum prometa, vjetra i klime je također nestao. Na trenutke, ostali smo samo Beoplay HX i ja.

 

Bang__Olufsen_HX_Wireless-5.jpg

Jasno nam je da neće svatko biti spreman potrošiti ovoliku svotu novca na slušalice, ali oni koji si ih mogu priuštiti i neće ih nositi po kiši, neće požaliti jer osim toga drugih zamjerki nemamo.

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Bang & Olufsen Beoplay HX

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Bang & Olufsen Beoplay HX - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.