HyperX Cloud Stinger

HyperX Cloud Stinger

Solidan start

Iako je ovaj headset gotovo u potpunosti izrađen od plastike ne ostavlja dojam krhkosti.


HyperX Cloud Stinger je entry-level model iz HyperX-ove ponude, što se ne bi dalo zaključiti prema kvaliteti zvuka koja nadilazi očekivanja kada je u pitanju headset nižeg cjenovnog razreda. Zvučna je slika klasično „gamerska“, odnosno naglasak stavlja na niske tonove, no iznenađuje time što ne zapostavlja visoke i srednje tonove. Visoki tonovi imaju solidnu prisutnost i definiciju. Srednji tonovi imaju iznenađujuće visoku prisutnost, no uvelike im manjka definicije.

Niski su tonovi prisutni i iznimno precizni, što je svakako poželjno na gaming headsetu koji će većinu vremena reproducirati zvukove eksplozija. Soundstage je prosječan, no dovoljno širok za pozicioniranje prilikom igranja, što je primarna zadaća ovog uređaja. Kvaliteta je izrade pak slaba točka u ovoj priči, što je razumljivo s obzirom na cijenu. Konstrukcija je, izuzev obruča koji je metalan, u potpunosti plastična, dok su jastučići prikriveni kožom.

Srećom, plastika je vrlo kvalitetna i ugodna na dodir, tako da HyperX nije u potpunosti zanemario kvalitetu izrade. Čak ni pri malo jačem istezanju obruča Stinger ne škripi niti pokazuje bilo kakav znak slabosti. Ergonomski gledano, HyperX Stinger je vrlo dobro dizajniran; sila pritiska obruča dobro je izbalansirana i jastučići su vrlo mekani. Ovo je svakako vrlo dobar entry-level uređaj za one koji ne bi htjeli investirati previše u headset, ali žele headset poznatog i pouzdanog proizvođača.

 

usporeni test slušalice pregled modela19

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za HyperX Cloud Stinger

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

HyperX Cloud Stinger - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.