Audio-technica ATH-SR5BT - 2.0 out of 5 based on 1 vote
Audio-technica ATH-SR5BT

Audio-technica ATH-SR5BT

Bežična audiofilija

Izbor materijala i završna obrada ovog modela su uistinu impresivni.

Audio-technica je jedan od najpoznatijih brendova kada su u pitanju hi-fi slušalice visokih performansi. Model ATH-SR5BT nije tipičan proizvod iz Audio-Technice jer se radi o on-ear slušalicama koje se povezuju Bluetoothom.

Kvaliteta je zvuka vrlo dobra, što je osobito impresivno uzmemo li u obzir kompaktnost ovih slušalica. Zvučna slika odlično je izbalansirana, s vrlo dobro definiranim visokim i srednjim tonovima i vrlo preciznim niskim tonovima koji su prisutni, ali ne guše ostatak zvučne slike.

ATH-SR5BT su odlične slušalice za praktički svaki žanr upravo zbog te odlično izbalansirane zvučne slike koja je dovoljno neutralna da zadovolji ljubitelje flat-responsea, a opet nudi dovoljno basa da ponudi zabavan zvuk za ljubitelje elektroničke glazbe, hip-hopa i ostalih žanrova za čije je uživanje potrebna određena količina niskih tonova.

S druge strane, slaba je točka ovih slušalica tek prosječan soundstage, tako da je teže pozicionirati individualne instrumente. Kvaliteta je izrade odlična. Većina slušalica izrađena je od metala uz jastučiće presvučene kožom, dok se plastika pojavljuje samo na vanjskom dijelu cupova.

ATH-SR5BT su vrlo udobne. Sila pritiska ponešto je preblaga, što bi moglo uzrokovati padanje u nekim slučajevima, kao i curenje zvuka van slušalica. Audio-technica ATH-SR5BT među najboljim su bežičnim on-ear slušalicama na tržištu te dokazuju da manje dimenzije nisu nužno prepreka kvalitetnom zvuku.

 

usporeni test slušalice pregled modela3

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Audio-technica ATH-SR5BT

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Audio-technica ATH-SR5BT - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.