Suunto 3 Fitness - 4.3 out of 5 based on 4 votes
Suunto 3 Fitness

Suunto 3 Fitness

Sve je u imenu

Suunto je finski proizvođač fitness satova te je dugi niz godina jedan od najpopularnijih izbora za sve korisnike koji traže jednostavan, robustan fitness sat. Njihova „trojka“ po povoljnoj cijeni nudi ulazak u svijet fitness satova.

Kada trenirate, morate ostati fokusirani i sve ostalo ostaviti postrani. Upravo vam Suuntovi satovi omogućuju da se posve usredotočite na trening, a njima ostavite zadaću mjerenja performansi. Iako je vrlo jednostavan, ovaj sat je zanimljivog dizajna koji pruža odličnu ergonomiju. Kućište je izrađeno od kombinacije polikarbonata i čelika te se doima nevjerojatno čvrstim i kvalitetnim zahvaljujući odličnoj završnoj obradi. Iako ostavlja dojam neuništivosti, Suunto 3 Fitness teži nevjerojatnih 36 grama, što ga čini jednim od najlakših satova na našem testu. Iako nije pretjerano kompaktan, zbog niske mase lako je zaboraviti da ga nosite, što je odlično za duge treninge u kojima teži sat može postati distrakcija.

Žilav: Suunto je pri izradi ovog sata koristio čelik i vrlo čvrst polikarbonat tako da će preživjeti mnogo padova

Suunto 3 2

 

Suunto je svoj sat opremio LCD zaslonom rezolucije 218 x 218 piksela. Iako se radi o niskoj rezoluciji, ona je i više nego dovoljna da biste s lakoćom pročitali sadržaj zaslona. Iako rezolucija nije osobito impresivna, kvaliteta prikaza je vrlo dobra, kao i kutovi gledanja i vidljivost na izravnom sunčevu svjetlu. Neovisno o situaciji, možete biti sigurni da ćete s lakoćom moći pročitati sadržaj. Ovaj sat ima vrlo jednostavan operativni sustav na kojem je lako navigirati tipkama tako da vam zaslon osjetljiv na dodir neće nedostajati. Prednost Suuntovih satova nad klasičnim pametnim satovima jest preciznost praćenja aktivnosti koja je uistinu odlična. Usporedili bismo je s mnogo skupljim konkurentskim satovima.

Precizno: Suunto je ovaj model opremio naprednim senzorima za praćenje vitalnih znakova

Suunto 3 3

 

Povezivanje s pametnim telefonom zahtijeva malo strpljenja jer je u nekim situacijama potrebno više puta pokušati upariti sat, no jednom kada ga uparite, veza je stabilna i možete biti sigurni da je vaš sat povezan s uređajem dokle god je u dometu Bluetooth signala. Suuntova aplikacija je vrlo jednostavna i nudi pregled raznih statistika sa samog sata, no ne nudi i napredne mogućnosti kontrole uređaja, tako da ćete većinu postavki morati podesiti na satu. Suunto Fitness 3 je odličan uvod u svijet fitness satova koji će, iako nema neke od mogućnosti skupljih modela, zadovoljiti potrebe većine sportaša.

Više informacija

  • Model: 3 Fitness
  • Proizvođač: Suunto
  • Ekran: 218 x 218, 1.14", Transflective LCD
  • Ostalo: Akcelerometar, barometar, žiroskop, magnetni senzor, HR, senzor svjetla
  • Ustupitelj i cijena: Polleo Sport, 1.699,00 kn
Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Suunto 3 Fitness

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Suunto 3 Fitness - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.