ASRock Fatal1ty Z370 Gaming K6

ASRock Fatal1ty Z370 Gaming K6

Sve i više od toga

Kada su u pitanju Z370 ploče imamo visoka očekivanja i ovaj ASRockov model ih je zaista ispunio.

 

Proizvodi iz ASRock Fatal1ty linije proizvoda namijenjeni su prvenstveno gamerima, što je lako zaključiti kada ugledate agresivan dizajn ove ploče. Iako dizajnom vrišti kako se radi o gaming proizvodu, ova ploča nije igračka, već se radi o ozbiljnoj ploči koja se nalazi visoko u ponudi Z370 ploča. Pošto je overclockiranje primarni razlog kupnje ploče sa Z370 čipsetom, ASRock je Gamingu K6 dao odličan power delivery sustav s dvanaest faza, 60-amperskim chokeovima i Dual-Stack MOSFET-om kako bi vaš procesor radio sigurno i pouzdano čak i kada njegov radni takt gurate do samih granica.

Ova ploča je opremljena intenzivnim RGB osvjetljenjem, koje će svima dati do znanja kako vaše računalo nije dosadna kutija. Pošto se u računala sa Z370 pločama često ugrađuju high-end grafičke kartice koje imaju vrlo teške hladnjake koji mogu oštetiti PCI-E slot, ASRock je mislio na svoje korisnike te PCI-E X16 slotove ojačao čeličnim okvirom kako isti ne bi nastradali od strane teških grafičkih kartica, a kao poklon dolazi Nvidia HB SLI most, koji omogućuje da high-end Nvidia kartice rade u tandemu bez gušenja podatkovnih kanala.

Fatality

 

Ljubitelje dobrog zvuka obradovat će audio sustav razvijen u suradnji s Creativeom koji koristi visokokvalitetne audio komponente i Creative Sound Blaster Cinema 3 software za kontrolu zvuka. Ova ploča ima čak 8 SATA konektora, od kojih je 6 kontrolirano od strane čipseta, dok su dva odvojena te ih kontrolira zasebni ASMedia ASM1061 čipset. Ova ploča ima dva Ultra M.2 slota kako biste uz klasične SATA mogli svome računalu dodati i M.2 diskove. USB portova je ukupno šest, od čega su četiri USB 3,1 Gen. 1 Type-A utora, jedan USB 3.1 Gen. 2 Type-A i jedan USB 3.1 Gen. 2 Type-C port. Što reći osim da ova ploča ima sve što može poželjeti.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za ASRock Fatal1ty Z370 Gaming K6

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

ASRock Fatal1ty Z370 Gaming K6 - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.