HONOR Magic V2 može izdržati više od 400.000 savijanja

HONOR Magic V2 može izdržati više od 400.000 savijanja

Globalni tehnološki brend HONOR ove je jeseni predstavio najtanji i jedan od najlakših preklopnih pametnih telefona na svijetu – HONOR Magic V2 koji uskoro stiže i na hrvatsko tržište.

Tehnologija integralnog oblikovanja utora i klinova omogućuje uspješnu integraciju poklopca osovine šarke i tijela šarke, što značajno smanjuje unutarnji prostor i ukupnu debljinu šarke. HONOR-ov inovativni pristup i njegova predanost u predstavljanju sve "tanjih" preklopnih pametnih telefona predstavlja sveobuhvatno rješenje za dugogodišnji problem debljine preklopnih zaslona. Zahvaljujući ovim revolucionarnim inovacijama, HONOR Magic V2 može izdržati više od 400.000 savijanja. Njegova iznimna svojstva otvaraju put bezbrižnom korištenju, čak i ako se uređaj sklopi 100 puta dnevno, osiguravajući životni vijek do deset godina.

Nova arhitektura za više prostora i snage

Tradicionalna "troslojno složena" arhitektura upravljačkog sustava zaslona već duže vrijeme predstavlja značajnu prepreku za ugradnju velikih baterija u tanke i lagane preklopne mobilne telefone. Ugradnjom revolucionarne "tri-u-jednom" komponente drajvera zaslona, HONOR je uspio iskoristiti dodatni unutarnji prostor i ugraditi 5000 mAh silikonsko-ugljičnu bateriju u HONOR Magic V2. Ugradnja baterije od 5000 mAh u tako tanko i lagano kućište dokaz je HONOR-ove nepokolebljive predanosti pomicanju granica tehnoloških inovacija i inženjerske izvrsnosti, odabirom ispravnog, iako izazovnog puta do uspjeha.

HONOR Ultratanki Bionic VC sustav hlađenja

Pametni telefoni, posebno oni sa snažnim procesorima i naprednim značajkama, zahtijevaju učinkovite sustave hlađenja kako bi se spriječilo pregrijavanje, održale optimalne performanse i osigurala dugoročna izdržljivost. HONOR Ultra-tanki Bionic VC sustav hlađenja zadovoljava ove potrebe primjenom višeslojnog pristupa, sustav hlađenja uključuje napredne materijale kao što su ultra-tanka parna komora (VC), grafit ultra-visoke toplinske vodljivosti, gel toplinske vodljivosti, bakrena folija, i AL srednji okvir visoke toplinske vodljivosti. Unatoč ograničenjima ultratanke debljine uređaja, ovaj inovativni HONOR Ultra-thin Bionic VC rashladni sustav maksimalno koristi svaki inč kako bi pružio iznimnu učinkovitost u hlađenju.

Bionic VC je dizajniran kako bi replicirao prirodnu debljinu krila cikade, mjereći nevjerojatnih 0,22 mm, a cijeli rashladni sustav ima rashladnu površinu od 29.000 četvornih metara, što je povećanje od 12,5% u odnosu na prethodnu generaciju, i HONOR-u Magic V2 daje još jedno vodeće priznanje u industriji.

HONOR_Magic_V2_.jpeg

Tehnologija proširenja omotne antene 2.0

HONOR je uspio razviti i ultratanku antenu, koja ima dizajn od tri milimetra, što je čini najtanjom u industriji preklopnih antena. Osim toga, ovaj elegantan dizajn ima nevjerojatno 10% veću površinu antene od HONOR-a Magic Vs, pružajući najbolju ukupnu izvedbu antene u industriji.

Kroz niz poboljšanja u materijalima šarki, izradi i strukturi, kao i inovativnom dizajnu rashladnog sustava i nizu sofisticiranih tehnika stanjivanja, HONOR Magic V2 je postigao izvanredan ultra-tanak oblik od 9,9 mm i 231 g težine. Ovaj izvanredan podvig dokaz je HONOR-ove nepokolebljive predanosti pomicanju granica kada su u pitanju materijali i procesi, što predstavlja primjer njihove potrage za vrhuncem u filozofiji dizajna i namjerama u istraživanju, razvoju i proizvodnji. Uz HONOR Magic V2, preklopni zasloni su osnaženi da ne samo budu konkurenti, već i nadmašuju tradicionalne vodeće pametne telefone u smislu elegancije, lakoće i tankosti. Ovo ključno postignuće ubrzalo je dolazak nove ere u industriju pametnih telefona, najavljujući preklopni zaslon kao inovaciju koja će promijeniti igru za buduće generacije.

HONOR Magic V2 uskoro će biti dostupan i u Hrvatskoj, a više informacija možete potražiti na HONOR online, te na Facebooku i Instagramu  

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

HONOR Magic V2 može izdržati više od 400.000 savijanja - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.