HONOR Magic6 Pro - Magija u džepu

HONOR Magic6 Pro - Magija u džepu

Najnoviji HONOR flagship donosi hrpu novih značajki poput novog Snapdragon AI čipseta, a nas su se najviše dojmili impresivan set kamera i vrhunska baterija.

Nedugo nakon što je HONOR predstavio Magic V2, najtanji preklopni mobitel na tržištu, red je došao i na HONOR Magic6 Pro koji ga je ponovno stavio u svjetla reflektora na MWC sajmu u Barceloni. Tamo smo ga i mi imali prilike testirati, a kao i svakog pravog turista u srcu Katalonije, najviše nas je zanimala kamera.

HONOR je u Magic6 Pro upakirao trostruku kameru – glavna i ultraširoka dolaze s 50 MP senzorom, dok periskopska telefoto kamera dolazi sa senzorom od 180 MP i 2.5x optičkim zoomom. Istražujući jedinstvenu arhitekturu čarobne Barcelone, upravo nas se ona najviše dojmila jer su i na fotografijama snimljenim iz daljine svi detalji bili jasni.

Kamerama također pomaže i značajka AI Motion Sensing koju je HONOR razvio za ovaj telefon, a omogućava jasne i preciznije fotografije kad su nam objekti u pokretu – bez obzira radilo se o sportskoj fotografiji ili večeri flamenca kojoj smo mi prisustvovali u Barceloni, pa smo mogli praktično isprobati tu značajku.

 

sagrada-familia-honor-native-lideri-mobilnosti-vidi-337_izrezana.jpg

Sagrada Familia s krova našeg hotela u Barceloni. Prva fotografija s 1x zoomom, a druga s 5x. Telefoto kamera odradila je vrhunski posao.

 

Druga ključna kvaliteta ovog mobitela je njegova napredna baterija. Radi se o drugoj generaciji silicij-ugljičnih baterija tvrtke HONOR, zahvaljujući čemu su u iste dimenzije uspjeli upakirati veću bateriju koja kod Magic6 Pro broji 5.600 mAh. Drugim riječima, nismo se brinuli za bateriju dok smo istraživali i fotografirali brojne parkove Barcelone i gotičku četvrt u kojoj je svaka zgrada drugačija.

Jednom kad bismo se vratili u hotel nakon dugih šetnji po gradu, imali smo malo vremena opustiti se i pripremiti se za daljnje aktivnosti. No ni tu nas HONOR Magic6 Pro nije razočarao, jer se uz pomoć 80 W žičanog punjenja za otprilike 40 minuta napunio do 100% bez problema.

Tu je i 66 W bežično punjenje koje također daje vrlo dobre rezultate punjenja, no mi smo htjeli čim prije biti spremni za novu avanturu, pa smo se većinom držali žice.

Jednom kad je dan napokon bio gotov i kad smo se vratili iz kasnovečernjih izlazaka, maksimalnih 5.000 nitsa svjetline na 6,8-inčnom LTPO OLED-u kod HONOR Magic6 Pro nam je bilo malo previše. U takvim trenucima nam je trebala svjetlina prilagođena uvjetima, a na svu sreću, za to su se također pobrinuli.

 

Magic6-Pro-NOVE-3_lideri_mobilnosti_vidi_337.jpg

Dizajn otoka za kamere pametno je dizajniran zahvaljujući glatkoj tranziciji uz pomoć kromiranog obruba.

 

Uređaj dolazi s Nature Tone mogućnošću koja temperaturu boja na zaslonu i balans bijele boje prilagođava ambijentalnom osvjetljenju. Tu je također i cirkadijani noćni zaslon koji prilagođava emitiranje plavog svjetla bazirano na biološkom ritmu korisnika, tj. na dobu dana.

Kako biste bili sigurni da se taj 120 Hz zaslon neće fizički oštetiti, HONOR ga je zaštitio NanoCrystal Shield tehnologijom. Koliko je u nju HONOR samouvjeren, dovoljno govori činjenica da su u vodiču za recenziju predložili da testiramo pad mobitela s visine od dva metra na mramor ili drvenu podlogu, što smo zapravo slučajno i testirali, a HONOR Magic6 Pro je taj test rasturio – nakon recenzije je vraćen u savršenom stanju.

HONOR Magic6 Pro pogoni najnoviji čipset od Qualcomma Snapdragon 8 Gen 3 kakav nalazimo i kod konkurentnih flagship uređaja kao što je Samsung Galaxy S24 Ultra. S njim, HONOR je pripremio Magic6 Pro za sve AI zadatke koji će trebati korisniku pri korištenju mobitela.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

HONOR Magic6 Pro - Magija u džepu - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.