Najbolji 5G telefoni u jedinoj komercijalnoj 5G mreži

Najbolji 5G telefoni u jedinoj komercijalnoj 5G mreži

Hrvatski Telekom jedini je mobilni operater koji ima komercijalnu 5G mrežu s velikom pokrivenošću s više od 1,2 milijuna korisnika. Izdvojili smo neke od najboljih 5G telefona, od najjačih do mid-range modela


Današnje korisničke potrebe po pitanju internetske povezanosti i brzine pristupa informacijama zahtijevaju modernu, tehnološki naprednu i ultra brzu mobilnu mrežu. 5G mobilna mreža Hrvatskog Telekoma, koja se ubrzano razvija, omogućuje brojne prednosti u odnosu na dosadašnje 4G LTE mreže, ponajprije osjetno veće brzine prijenosa podataka. U budućnosti se očekuju brzine od nekoliko Gb/s, kao i iznimno niske latencije te mnogo pouzdanija veza.
Moderni pametni telefoni s podrškom za 5G omogućuju posve drugačije, bolje i naprednije korisničko iskustvo. Želite li uživati u streamingu videa visoke kvalitete s nekog od popularnih online servisa, preuzeti glazbeni zapis u nekoliko sekundi, obaviti video poziv ili prisustvovati video konferenciji odabrat ćete moderne 5G telefone. Volite li, pak, igrati ultrapopularne online mobilne igre, 5G mreža će vam omogućiti trenutni odziv i igranje bez neugodnih prekida.
5G više nije samo budućnost, već i sadašnjost. Hrvatski Telekom trenutačno jedini komercijalno nudi uslugu 5G mreže, koja je trenutačno dostupna u 17 gradova uz pokrivenost od više od 1,2 milijuna stanovnika Hrvatske. Odabirom nekog od 5G uređaja iz bogate ponude Hrvatskog Telekoma do 30.lipnja 2021. uz tarife L i Unlimited možete iskoristiti maksimalne brzine prijenosa koje omogućuje 5G uključene bez naknade u tarifi.
Premda su do sada većinom samo top modeli pametnih telefona bili opremljeni podrškom za 5G, situacija se po tom pitanju ubrzano mijenja. Sve više i više telefona iz srednje ili gornje srednje klase dolazi s odgovarajućom podrškom za 5G. Na taj način, bilo da želite flagship 5G model telefona ili mainstream 5G uređaj, u tarifama Hrvatskog Telekoma ima opcija za sve.

 

S21 Ultra
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G


Najnoviji Samsungov flagship model trenutno je jedan od ponajboljih 5G telefona na tržištu. Posjeduje 6,8 inčni Dynamic AMOLED 2X s frekvencijom osvježavanja od 120 Hz, super brzi i učinkoviti 5nm procesor Exynos 2100, vrhunske kamere s opcijom wide i telefoto i snimanjem 8k videa, 40 MP selfie kameru, dolazi s do 16 GB RAM-a i internom memorijom od minimalno 128 GB pa sve do 512 GB, stereo zvučnikom, WiFi 6e, a softverski je opremljen najnovijim Androidom 11.
325 kn mjesečno uz ugovor na dvije godine u Tarifi Unlimited

* Cijene ovise o promotivnim aktivnostima te su moguće izmjene


Apple iphone 12 Pro

Apple iPhone 12 Pro 256 GB

Najnovija serija Appleovih iPhonea sada u potpunosti podržava 5G povezivost zahvaljujući najnovijem procesoru A14 Bionic. iPhone 12 Pro odlikuje se vrhunskom kvalitetom izrade i prepoznatljivim dizajnom, a posjeduje 6,1 inčni Super Retina XDR OLED ekranom, dolazi s telefoto kamerom s 2x optičkim zoomom, LiDAR skenerom za AR aplikacije, s mogućnosti snimanja portreta u noćnom načinu rada, posjeduje 6 GB radne memorije te 128, 256 ili 512 GB interne memorije za pohranu, a kapacitet baterije iznosi 2815 mAh.
343 kn mjesečno uz ugovor na dvije godine u Tarifi Unlimited

* Cijene ovise o promotivnim aktivnostima te su moguće izmjene

 


galaxy a32 5G
Samsung Galaxy A32 5G

Samsungov value 5G telefon po nadasve pristupačnoj cijeni donosi odlične mogućnosti i podršku za 5G. Hardverski se temelji na MediaTekovom MT6853 Dimensity 720 čipu, posjeduje 6,5 HD+ LCD Infinity-V zaslon, dolazi s glavnom kamerom od 48 MP s podrškom za panoramsko snimanje i HDR,selfie kamerom od 13 MP, posjeduje 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije za pohranu, dok kapacitet baterije iznosi 5000 mAh.
65 kn mjesečno uz ugovor na dvije godine u Tarifi L

* Cijene ovise o promotivnim aktivnostima te su moguće izmjene


Mi 10T lite 5G
Xiaomi MI 10T Lite 5G

Xiaomijev mainstream 5G telefon temelji se na najnovijem Qualcommovom Snapdragonu 750G 5G. Radi se o mid range čipsetu s vrlo dobrim performansama. Telefon dolazi sa 6,67 inčnim IPS LCD ekran s osvježavanjem do 120 Hz, 6 GB radne memorije i 128 GB interne memorije za pohranu, dolazi sa četiri stražnje kamere. Glavna 64 MP radi u kombinaciji sa 8MP ultraširokom te 2MP makro i dubinskom. Tu je i čitač otiska prsta te baterija kapaciteta od 4820 mAh.
80 kn mjesečno uz ugovor na dvije godine u Tarifi L

* Cijene ovise o promotivnim aktivnostima te su moguće izmjene


Mi 10T 5g
Xiaomi Mi 10T 5G

Ovaj telefon u višu srednju klasu donosi premium 5G iskustvo zahvaljujući moćnom procesoru Snapdragon 865. Ima i superbrzi 144 Hz IPS LCD zaslon veličine 6,67 inča, 6 GB RAM-a, 128 GB interne memorije za pohranu, a tu je i 64 MP glavna kamera te baterija kapaciteta od 5000 mAh.
121 kn mjesečno uz ugovor na dvije godine u Tarifi Unlimited

* Cijene ovise o promotivnim aktivnostima te su moguće izmjene


Mi 10T Pro 5G
Xiaomi Mi 10T Pro 5G 

Flagship killer iz Xiaomija stiže s nabrijanim specifikacijama koje predvodi Snapdragon 865 čipset koji donosi nevjerojatne performanse. Stiže s 8 GB radne memorije i 128 ili 256 GB internog prostora. IPS ekran ima visoku svjetlinu od 500 nita i 144 Hz osvježavanjem ekrana, što će doći do izražaja u gamingu. Mi 10T Pro 5G ima i brutalan setup kamera, s glavnom 108 megapikselnom kojoj pomažu ultraširoka i makro. Uskoro na tržište i u ponudu stiže i Xiaomi Mi 11, ako vam ni ovako moćan telefon nije dosta.
131 kn mjesečno uz ugovor na dvije godine u Tarifi Unlimited

* Cijene ovise o promotivnim aktivnostima te su moguće izmjene


OnePlus Nord N10 5G
OnePlus Nord N10 5G

Jedan od pristupačnijih mobitela s podrškom za 5G dolazi iz popularnog OnePlus brenda koji uz Android 10 ima svoju korisničku softversku nadogradnju OxygenOS 10.5. Osim 5G modema na čipsetu srednje klase Snapdragonu 690, telefon se ističe 6,49’’ ekranom s osvježenjem od 90Hz i velikom baterijom od 4300 mAh.
98 kn mjesečno uz ugovor na dvije godine u Tarifi L

* Cijene ovise o promotivnim aktivnostima te su moguće izmjene


Mate 40 Pro 5G
Huawei Mate 40 Pro 5G

Flagship model iz Huaweija dolazi s vrhunskim specifikacijama počevši od jakog Kirin 9000 čipseta izrađenog u 5nm proizvodnom procesu. Osim osmojezgrenog procesora, telefon ima odličan 6,76’’ OLED ekran napredni sustav od tri stražnje kamere, koji uključuje 12MP telephoto kameru s optičkom stabilizacijom, 10X hibridnim i 50X digitalnim zoomom.
279 kn mjesečno uz ugovor na dvije godine u Tarifi Unlimited

* Cijene ovise o promotivnim aktivnostima te su moguće izmjene


S21 5G
Samsung Galaxy S21 5G

Obični Samsung Galaxy S21 ima ekran od 6,2’’ ali jednako jake hardverske specifikacije kao i veći S21+ model. Cijena ovisi o internoj memoriji, a uz odličnu ergonomiju i metalno kućište, kao i ostatak S21 serije, telefon odlikuje set vrlo sposobnih kamera.
210 kn mjesečno uz ugovor na dvije godine u Tarifi Unlimited

* Cijene ovise o promotivnim aktivnostima te su moguće izmjene


apple iphone 12 mini

Apple iPhone 12 Mini 64GB

Apple sljedbenici koji žele nešto manji i ergonomski prihvatljiviji uređaj u ponudi mogu pronaći i iPhone mini, koji dolazi s 5,4’’ ekranom Super Retina rezolucije i visoke svjetline od prosječno 625 nita. Cijela Apple 12 serija ima iznimno jaki A14 Bionic procesor, a u ovoj tarifi možete dobiti uređaj sa 64 GB interne memorije.
214 kn mjesečno uz ugovor na dvije godine u Tarifi Unlimited

* Cijene ovise o promotivnim aktivnostima te su moguće izmjene


apple iphone 12 Pro Max 512 GB
Apple iPhone Pro Max 512GB

Perjanica Apple ponude dolazi u velikom formatu sa 6,7 inčnim Super RETINA OLED zaslonom iznimno visoke maksimalne svjetline. Osim kvalitetne izrade, telefon pogoni jaki A14 Bionic čipset, a tu je i impresivni setup od četiri stražnje kamere. iPhone ima i iznimno ispolirani operativni sustav i ponajbolju trgovinu aplikacijama.
450 kn mjesečno uz ugovor na dvije godine u Tarifi Unlimited

* Cijene ovise o promotivnim aktivnostima te su moguće izmjene

(Stranica 1 od 11)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 11)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Najbolji 5G telefoni u jedinoj komercijalnoj 5G mreži - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.