Najbolji 5G telefoni u jedinoj komercijalnoj 5G mreži

Najbolji 5G telefoni u jedinoj komercijalnoj 5G mreži

Hrvatski Telekom jedini je mobilni operater koji ima komercijalnu 5G mrežu s velikom pokrivenošću s više od 1,2 milijuna korisnika. Izdvojili smo neke od najboljih 5G telefona, od najjačih do mid-range modela


Današnje korisničke potrebe po pitanju internetske povezanosti i brzine pristupa informacijama zahtijevaju modernu, tehnološki naprednu i ultra brzu mobilnu mrežu. 5G mobilna mreža Hrvatskog Telekoma, koja se ubrzano razvija, omogućuje brojne prednosti u odnosu na dosadašnje 4G LTE mreže, ponajprije osjetno veće brzine prijenosa podataka. U budućnosti se očekuju brzine od nekoliko Gb/s, kao i iznimno niske latencije te mnogo pouzdanija veza.
Moderni pametni telefoni s podrškom za 5G omogućuju posve drugačije, bolje i naprednije korisničko iskustvo. Želite li uživati u streamingu videa visoke kvalitete s nekog od popularnih online servisa, preuzeti glazbeni zapis u nekoliko sekundi, obaviti video poziv ili prisustvovati video konferenciji odabrat ćete moderne 5G telefone. Volite li, pak, igrati ultrapopularne online mobilne igre, 5G mreža će vam omogućiti trenutni odziv i igranje bez neugodnih prekida.
5G više nije samo budućnost, već i sadašnjost. Hrvatski Telekom trenutačno jedini komercijalno nudi uslugu 5G mreže, koja je trenutačno dostupna u 17 gradova uz pokrivenost od više od 1,2 milijuna stanovnika Hrvatske. Odabirom nekog od 5G uređaja iz bogate ponude Hrvatskog Telekoma do 30.lipnja 2021. uz tarife L i Unlimited možete iskoristiti maksimalne brzine prijenosa koje omogućuje 5G uključene bez naknade u tarifi.
Premda su do sada većinom samo top modeli pametnih telefona bili opremljeni podrškom za 5G, situacija se po tom pitanju ubrzano mijenja. Sve više i više telefona iz srednje ili gornje srednje klase dolazi s odgovarajućom podrškom za 5G. Na taj način, bilo da želite flagship 5G model telefona ili mainstream 5G uređaj, u tarifama Hrvatskog Telekoma ima opcija za sve.

 

S21 Ultra
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G


Najnoviji Samsungov flagship model trenutno je jedan od ponajboljih 5G telefona na tržištu. Posjeduje 6,8 inčni Dynamic AMOLED 2X s frekvencijom osvježavanja od 120 Hz, super brzi i učinkoviti 5nm procesor Exynos 2100, vrhunske kamere s opcijom wide i telefoto i snimanjem 8k videa, 40 MP selfie kameru, dolazi s do 16 GB RAM-a i internom memorijom od minimalno 128 GB pa sve do 512 GB, stereo zvučnikom, WiFi 6e, a softverski je opremljen najnovijim Androidom 11.
325 kn mjesečno uz ugovor na dvije godine u Tarifi Unlimited

* Cijene ovise o promotivnim aktivnostima te su moguće izmjene

(Stranica 1 od 11)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 11)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Najbolji 5G telefoni u jedinoj komercijalnoj 5G mreži - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.