Garmin predstavio Lily 2 pametni sat za modno osviještene

Garmin predstavio Lily 2 pametni sat za modno osviještene

Lily 2 serija pametnih satova nova je uzdanica Garmina u segmentu stilski dizajniranih pametnih satova koji ne izgledaju kao da su pametni sat.

To se posebice odnosi na Lily 2 Classic inačicu iz serije koja dolazi s tkanim ili kožnim remenom.

Garmin je s Lily 2 i Lily 2 Classic ponudio malen i elegantan pametni sat niši koja je uvijek u potrazi za novim dizajnima koji će se slagati uz ostatak modnog izričaja korisnika.

Tome dodatno pridodaje činjenica da korisnici vrlo lako mogu mijenjati remen svog sata kako bi ga u potpunosti uskladili sa svojom kombinacijom.

Za svakog modno osviještenog korisnika, to je vrlo bitna informacija!

U metalno kućište od anodiranog aluminija ugrađeno je Corning Gorilla Glass 3 staklo tako da je Lily 2 poprilično čvrst i otporan sat. Korisnici slobodno mogu otići i plivati s njim.

Iako mu to nije primarna svrha, sat može mjeriti niz popularnih vrsta fizičke aktivnosti kao što su kardio, joga, vježbe snage i dr.

Ono što Lily 2 odvaja od ostatka konkurencije, pa čak i od Garminove ponude satova, jest činjenica da prati fitness aktivnost za razne plesne stilove, uključujući Zumbu, Afrobeat, Bollywood, EDM i hip-hop – što je funkcionalnost kojom je Garmin u potpunosti pogodio ciljanu publiku ovog sata.

Uz to, Lily 2 serija nudi i sve klasične značajke kojima računa vaše zdravlje i tzv. Body Battery – razinu energije tijekom dana, pomoću koje ćete moći procijeniti kad trebate vježbati, a kad odmarati.

Tu su također i uvidi u kvalitetu sna, praćenje različitih faza spavanja, praćenje otkucaja srca, razina stresa, disanja, ali i pulsni oksimetar koji mjeri razinu zasićenosti u krvi.

Kad ste u nekoj od fizičkih aktivnosti na otvorenom poput hodanja, trčanja ili vožnje biciklom, povežite se s GPS-om na pametnom telefonu za još preciznije praćenje aktivnosti.

Međutim, GPS dakako utječe i na potrošnju baterije. U smartwatch načinu rada, baterija će izdržati pet dana, što je vrlo dobar rezultat za sat čija je primarna svrha njegov modni izričaj, ali je i dalje to daleko od Garminovih sportskih uzdanica čije baterije izdrže i po dva tjedna.

Lily 2 dolazi i s Garmin Pay mogućnostima za beskontaktno plaćanje, što je u zadnje vrijeme postao must-have feature na svim kvalitetnijim satovima.

Kompatibilan je i s Apple i s Android uređajima, tako da nema straha ako kupujete ovaj sat za sebe ili nekome kao poklon, a niste sigurni hoćete li se vi ili ta osoba u nekom trenutku prebaciti s Androida na Apple ili obrnuto.

Značajka koja se nama naročito svidjela namijenjena je prvenstveno onima koji će ovaj sat koristiti i za raznovrsne fizičke aktivnosti, ali dakako mogu je koristiti svi – jednom kad uparite Lily 2 sat s Garmin Connect aplikacijom, možete poslati poruku s imenom i lokacijom korisnika (ako je dostupna) u slučaju nesreće unaprijed odabranim kontaktima iz vašeg pametnog telefona. U slučaju da sami odlučite otići trčati ili šetati po nekim manje dostupnim stazama, ova dodatna razina sigurnosti uvijek je dobrodošla.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Garmin predstavio Lily 2 pametni sat za modno osviještene - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.