Epsonovi skeneri za zdravstvene sustave

Epsonovi skeneri za zdravstvene sustave

Epson je predstavio novu liniju skenera koji imaju fokus na sigurnost dokumenata i smanjenje troškova, a idealni su za zdravstvene ustanove.

Epson je predstavio asortiman skenera idealne za digitalizaciju dokumentacijskih zapisa i pojednostavljenje sigurnih radnih procesa u vidu modela: WorkForce DS-770II, WorkForce DS-530II i WorkForce DS-730N.

Kao idealno radno okruženje za nove skenere nameću se zdravstvene ustanove. U prosjeku, gubitci prilikom prijevare i pogrešaka iznose više od 6% zdravstvenih izdataka, zbog čega su informacije o pacijentima i njihova privatnost glavni prioriteti za zdravstvene ustanove. Modeli WorkForce DS-770II, WorkForce DS-530II i WorkForce DS-730N skenera pomažu medicinskim stručnjacima poboljšati i ubrzati njihove procese. Privatnost pacijenta je bolje očuvana, zapisi nisu zagubljeni, a medicinske pogreške se smanjuju hvatanjem i digitalizacijom medicinskih dokumenata. Uz Epson skenere, medicinski stručnjaci mogu lako i sigurno skenirati zapise o pacijentima i eliminirati zabrinutost i troškove povezane s izgubljenim dokumentima. Prilikom predstavljanja novih skenera, Ana Bajagić iz Epsona napomenula je: „Bliska suradnja s vodećim pružateljima zdravstvenih rješenja omogućila je našim skenerima da pomognu medicinskim stručnjacima vođenje evidencije u okviru sigurnih digitalnih radnih procesa”.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Epsonovi skeneri za zdravstvene sustave - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.