Epson predstavio svoj prvi kompaktni plošni UV pisač

Epson predstavio svoj prvi kompaktni plošni UV pisač

Namijenjen industriji promotivnih materijala, plošni A4 UV pisač SC-V1000 tvrtke Epson nudi malim tvrtkama kompaktan i pristupačan način za izradu visokokvalitetnih slika na širokom rasponu podloga.

Epson najavljuje da pisač SureColor V1000 omogućuje ispisivanje na gotovo bilo koju tvrdu površinu, što ga čini idealnim za izradu promotivnih i personaliziranih artikala. 

S obzirom na tu činjenicu, SC-V1000 bi mogao biti zanimljiv čitavom nizu različitih poslovanja, od fotografskih radnji i proizvođača sitne robe pa do e-trgovine i turističkih atrakcija poput tematskih parkova.

V1000_4.png

Temeljen na Epsonovoj tehnologiji SureColor, SC-V1000 omogućuje izravno ispisivanje na širokom rasponu podloga debljine do 70 mm, uključujući akril, polikarbonate, PVC, aluminij, metal, poliester, pjenastu ploču, stiropor, drvo i kamen.

Budući da sadržava sustav integriranog spremnika za tintu sa 6 boja (CMYK plus bijela i lak), SC-V1000 proizvodi izuzetno precizne i detaljne slike koje se mogu lako prilagođavati.

V1000_2.png

Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama (699 mm x 699 mm) pisač se lako postavlja na većinu standardnih radnih i uredskih stolova, a budući da iza jedinice nije potrebno ostaviti slobodnog prostora, može se postaviti u kutove ili uza zid.

To ga čini solidnim rješenjem za male tvrtke. Posebice zato što ima opciju automatskog sustava čišćenja koji se aktivira putem zaslona na dodir.

V1000_3.png

SC-V1000 nudi mogućnosti povezivanja putem USB-a ili Wi-Fi-ja i dolazi sa softverom Epson Edge Print RIP, vezom na Epson PORT i trogodišnjim jamstvom za bezbrižan rad.

V1000_5.png

SC-V1000 bit će dostupan za kupnju kod distributera tvrtke Epson na europskom tržištu od srpnja 2024.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Epson predstavio svoj prvi kompaktni plošni UV pisač - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.