Epson tintni poslovni pisači

Epson tintni poslovni pisači

Pisači A4 formata za uredski ispis bez uporabe topline

Napredna tehnologija tintnog ispisa bez upotrebe topline omogućuje velike uštede na potrošnji energije, a pritom zadržava brzinu ispisa i pouzdanost. Modeli Epson AM-C400AM-C550 oslanjaju se na tu tehnologiju te u urede donose i kompaktne dimenzije.

Smanjenje energije i prilagodljivost dvije su niti vodilje oko kojih Epson gradi svoju priču poslovnih pisača. Osim ekoloških benefita, smanjena potrošnja energije pri i dalje kvalitetnom ispisu direktno se reflektira i u manjim troškovima. Istovremeno se pazi na raznoliku kompatibilnost s drugim rješenjima i uklapanje u postojeće infrastrukture. Tehnologija „Epson Open Platform“ omogućuje upravo takvu prilagodljivost i dodatan je razlog zašto uredi sve više razmišljaju o Epson pisačima. Tvrtka je inače predstavila dva nova uređaja koja slijede sve zacrtane postulate i pritom se uklapa u narativ kojeg treba poštivati bilo koji uredski pisač.

Epson WorkForce Enterprise
AM-C400

Novi model iz Epsona namijenjen poslovnim korisnicima je multifunkcijski tintni pisač AM-C400 koji će se prije svega vizualno i prostorno lako uklopiti u urede, budući da se radi o modelu s nenametljivim poslovnim dizajnom koji ne zauzima puno prostora. Osobito se na ovoj generaciji radilo na smanjenju dimenzija i jedno od rješenja je putanja papira prilikom ispisivanja. Papir se kreće u obliku slova C pri čemu štedi prostor te se zbog toga ovi pisači svrstavaju među najmanje u klasi. To je idealno za radno okruženje koje ima ograničene prostore, ali i dalje zahtijevaju pouzdanost i dobre performanse.

Epson WorkForce Enterprise AM-C400 je kompaktan A4 pisač koji ima velik kapacitet smještaja papira te omogućuje brzinu ispisa od 40 stranica po minuti, pri čemu je prva stranica ispisana za 4,9 sekundi neovisno radi li se o ispisu u boji ili crno-bijelom. Ovaj model ima PrecisionCore Micro TFP printhead te kao i većina tintnih pisača iz Epsona ne treba toplinu za zagrijavanje prilikom ispisa. Osim ispisa, AM-C400 nudi skeniranje i kopiranje, a ima i napredne mrežne mogućnosti ispisa preko interne mreže tvrtke, putem Apple AirPrinta, Epson Smart Panel Appa, Epson Connecta za printanje putem emaila i druge načine.

Pisačem se upravlja putem velikog 10,1’’ ekrana koji nudi sučelje jednostavno za postavljanje i korištenje, uz već spomenute mogućnosti mobilnog printa i skena. Osim visokih performansi, povoljne tinte, ovaj model nudi i niz nadogradnji kao dodatne ladice za papir, podršku za Smart kartice i aplikacije od treće strane zahvaljujući robusnoj softverskoj podršci i tehnologiji Epson Open Platform.

Epson WorkForce Enterprise
AM-C550

Epsonov jači novi model AM-C550 nudi gotovo identičan dizajn, ali omogućuje nešto bolje performanse, pa ćete tako s ovim uređajem dobiti brzinu ispisa od 55 stranica u minuti. Isto tako je brži ispis prve stranice koju možete očekivati kroz 4,3 sekunde. Kao i kod modela AM-C400, maksimalna rezolucija je 600 x 2.400 dpi. I ovaj model pripada AM-C ekosustavu, koji zbog jedinstvenog dizajna puta prolaska papira u obliku slova C omogućuje kompaktan dizajn, jedinstvenu pristupnu točku za uklanjanje svih zastoja i praktično punjenje sprijeda.

Novi modeli predstavljaju proširenje postojećeg asortimana tintnih pisača formata A4 tvrtke Epson i pružaju idealno rješenje korisnicima s većim volumenom ispisa. Pisači su isplativo rješenje koje se jednostavno održava i koje se uklapa u planove održivosti.

Zahvaljujući velikim brzinama ispisa i skeniranja (do 55 str./min za ispis i 100 sl./min za skeniranje), velikim kapacitetima papira i velikim spremnicima za tintu do 31.500 stranica, oba pisača pružaju veću iskoristivost te poboljšane prednosti u produktivnosti, a zaslon u boji osjetljiv na dodir uz poboljšano korisničko sučelje omogućuje jednostavan i brz rad.

Lako uklapanje uz Epson Open Platform

Razvijeni korištenjem Epson Open Platform tehnologije, ovi multifunkcijski pisači se lako integriraju u postojeće tehnološke infrastrukture te su potpuno kompatibilni sa svim softverskim rješenjima trećih strana. To znači da s ovim naprednim pisačima možete raditi integraciju u postojeće sustave ili lako razviti konekciju. EOP se služi standardnim tehnologijama za web usluge koje omogućuju brži razvoj i laku integraciju u radne procese. Uz to, kada je rješenje kompatibilno sa sustavom Epson Open Platform, ono se može primjenjivati na svim uređajima koji su kompatibilni s EOP sustavom. Uz mogući dodatak čitača kartica, zahvaljujući EOP tehnologiji se pisači mogu prilagoditi integraciji dodatnih čitača i tehnologija.

Uz ovakvu fleksibilnost i mogućnost lake integracije u sustave, i ovi novi pisači omogućuju ispis bez topline te se tako uz manje troškove smanjuje utjecaj ispisa na okoliš. To je osobito važno ako znamo da bi se do 2050. godine trebala udvostručiti uporaba električne energije koja je snažno rasla i u proteklim desetljećima. Osim što se zbog inovativnih mlaznica štedi na električnoj energiji, ovakva tehnologija znači i manje dijelova za zamjenu što dodatno smanjuje utjecaj na okoliš. Budući da nema potrebe za zagrijavanjem, brzo se dolazi do prve ispisane stranice, a sve to dovodi i do smanjenih troškova održavanja, pa se novim WorkForce pisačima omogućuje višeslojna ušteda.

 

22gle_BIJpro_360_1_withoutES.jpg

Razvijeni: korištenjem Epson Open Platform tehnologije, ovi multifunkcijski pisači su potpuno kompatibilni sa svim softverskim rješenjima trećih strana.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Epson tintni poslovni pisači - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.