Acerov novi 2-u-1 prijenosnik dolazi s vodenim hlađenjem

Acerov novi 2-u-1 prijenosnik dolazi s vodenim hlađenjem

Acer je najavio jakog nasljednika svog Acer Switch 12S, pod imenom Switch Alpha 12.

Na svom eventu u New Yorku, Acer je predstavio veliki raspon svojih novih proizvoda, među kojima je i nekoliko modela iz gamerske linije Predator. Uz njih je tako predstavljen i Switch Alpha 12, prvi 2-u-1 hibrid koji koristi sustav vodenog hlađenja.

Acer Switch Alpha 12 photogallery 02

Uređaj dolazi s 12-inčnim Quad HD ekranom i 2160 x 1440 rezolucijom te stalkom putem koje korisnik može prilagođavati nagib. Switch Alpha 12 uključuje i osvijetljenu tipkovnicu i različite konfiguracijske opcije, koje uključuju i šestu generaciju Intelovih Core procesora, 4 ili 8 GB RAM-a i do 512 GB pohrane. Tipkovnica je odvojiva putem fleksibilne magnetske šarke, pružajući 1.4 mm putanju tipke.

Switch Alpha 12 benefitwow images 04

Što se tiče portova, pruža podršku za DP, HDMI, dva USB 3.0 i USB 3.1 Type-C port, putem kojeg je moguće prenositi podatke velikom brzinom i puniti eksterne uređaje (npr. smartfon). Sadrži brušeni aluminijski dizajn, čime se povećava izdržljivost i robusnost.

Alpha 12 je vodeno-hlađeni prijenosnik bez ventilatora, za kojeg kompanija tvrdi da je tih u svom radu. Za hlađenje je zaslužno Acerovo LiquidLoop rješenje vodenog hlađenja zatvorene petlje. Ovim rješenjem uređaj je postao prvi hibridni laptop koji radi na Intelovom procesoru šeste generacije i to bez ventilatora, ne proizvodeći pritom buku koja je problem kod mnogih današnjih tankih prijenosnika.

Acer Switch Alpha 12 photogallery 01

Implementirana su i dva zvučnika koji se nalaze na prednjoj strani, pružajući dublji i imerzivniji zvuk te web kamera. 

Kompanija pruža i dodatke koji će dodatno pomoći poslovnim korisnicima. Može ga se pretvoriti i u računalo putem eksternog USB Type-C docka, a za pisanje pružena je i opcija Acer Active Pena.

Acer Switch Alpha 12 photogallery 05

Za područje Europe dolazi u svibnju po cijeni od 699 eura (oko 5.254 kn).

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Acerov novi 2-u-1 prijenosnik dolazi s vodenim hlađenjem - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.